Att ta ledigt eller ej

Snart är det jullov för barnen, de ska vara lediga ganska länge. Själv har jag också tänkt att vara ledig som jag brukar men just nu känner jag mig osäker på att jag ska det ändå. Idag har jag börjat boka sista dagen innan barnens julledighet och dit är det över tre veckor. De senaste månaderna har varit väldigt intressanta. Jag har gjort en hel del jobb och jag har lärt mig väldigt mycket nytt. Jag känner stor tacksamhet över alla vägledningar jag fått göra och de frågeställningar som kommit upp och som jag har kunnat få svar på av mina lärare. Att lära sig saker teoretiskt är inte samma sak som att lära sig det praktiskt. Ordspråket "Övning ger färdighet" tycker jag är bra. Dessutom är det så att jag har fått "öva" på riktiga klienter och inte bara påhittade.

När jag skulle meditera härom dagen var jag med om en märklig upplevelse. När jag kom in i mitt inre rum, mitt hjärterum, så kände jag att det fanns mycket fler energier där än min guide. Dessa energier hade jag märkt några dagar tidigare också men då hade jag inte tid att ta reda på vad de var. Den tiden hade jag nu. Jag gick fram till min guide och de andra energierna följde med. De ställde sig i en ring runt mig och kraften blev så mäktig att jag kände hur energin lyfte mig. Upp, upp, upp, virvlade jag. Det kändes som om jag kom till själens stjärna. Väl där fick jag en bok som jag hade bett om tidigare. Det var boken som tillhörde klienten som jag var på väg att göra en vägledning till. Jag tackade så mycket för att jag fick hjälpen och läsningen gick bra. Jag fick mycket information som var betydelsefull för klienten.

Jag känner stor tacksamhet till allt som kommer till mig, allt nytt som kommer och gör att jag lär mig nya saker och som utvecklar mig. Allt som gör att jag kan bli ett bra medium så småningom. Jag har alltid vetat att man aldrig blir fullärd inom det andliga, att det alltid finns nytt att lära sig. Terorier förändras och nya upptäckter görs. Tänk vilket intressant yrkesval jag har gjort!

3 Dec 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)