Att vägleda

När jag började i medial träning, började jag med att få symboler ifrån andervärlden. Symbolerna kunde vara till mig själv eller till någon annan. Efter hand som tiden gick, började jag känna känslor som skulle förmedlas och en vacker dag såg jag saker som en film. Och allt hände i vaket tillstånd, för mina inre ögon. Att se för sina inre ögon är ungefär som att drömma, skillnaden är som sagt att man är vaken.

Det är så det går till för mig när jag ger vägledning, jag ser det som en film för mitt inre. Tillsammans med filmen kommer känslor. Problemet är att filmen ibland inte speglar verkligheten fullständigt utan visas i symbolspråk. För att lära sig detta krävs övning. Öva, öva och öva. För att jag ska kunna bli ännu bättre och känna mig ännu säkrare på det som jag får till mig, behöver jag ibland återkoppling när jag gjort en läsning.

En sådan återkoppling har jag fått idag och det är jag väldigt tacksam över. Speciellt som läsningen i sig hade varit svår att genomföra. Extra roligt var att jag hade gett ett namn på klientens nästa möjliga boende och det namnet stämde överens med ett som hon faktiskt ska och titta på idag. Just det var speciellt eftersom det var något nytt för mig att få upp.

Nu kan jag med glädje och tacksamhet forsätta denna dagen!

 

6 sep 2012

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-nyar-2018.jpg

Senaste bloggarna ser du här under

"Alternativt hälsoval eller inte" 190108

"Att hitta sin livsuppgift" 181230

Kanaliserad meditation i juletid 181221

Meditation -  Möt en ängel 181218

"Två besök i Agartha, jordens inre" 181130

 

Nyhetsbrev januari 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev