Aurakurs

Idag har jag varit på min första lektion i auraläsning och auratolkning. Det är så fascinerande vilken information man kan få från auran. Allt möjligt, det är med en auraläsning precis som med all annan vägledning: det är intentionen eller andemeningen som styr. När jag jobbar som andlig vägledare så brukar jag "titta" på klienten innan hen kommer och be att få se och få information om något som är viktigt just nu. Den informationen brukar jag börja med att beskriva och att jag gör så beror delvis på att klienten ska känna förtroende för det som jag ser. Ibland händer det att det är jag som berättar under hela sessionen men oftast väcker jag nyfikenhet som leder till frågor. Det är just nyfikenheten jag önskar ska komma fram eftersom den i sig sätter igång en förändringsprocess hos klienten.

Auran lagrar all information från alla tider. Alla tankar du någonsin har tänkt, alla känslor du någonsin har känt, alla liv du någonsin har levt. Auran utger dessutom ett skydd mot andra människors energier. Kanske känner du igen dig när jag beskriver att man blir extra känslig när man mår dåligt. Då blir vi extra känsliga för andra människors beteende och mående. Där spelar auran roll för när vi mår dåligt, är vi inte i får fulla potential och energifältet mattas av. Kraft försvinner och andra människors energier få tillträde. När det händer mig, när jag känner att min kraft minskar, ser jag till att inte vistas bland för mycket människor. Jag drar mig tillbaka för att läka. Den största erfarenheten jag har av detta var när jag var utbränd. Då var det så många hål i min aura att jag knappt kunde gå till en affär utan att bli totalt utmattad.

För några dagar sedan var jag med om en stor överraskning. Intervjun jag berättade om förra veckan blev publicerad och jag var med på bild på tidningens förstasida. "Medium med många liv", en riktigt utmanande och igångsättande rubrik eftersom det finns så många skeptiker. Här är länken till tidningen om du vill läsa. http://www.e-pages.dk/ostramalmo/236/ Artikeln är på sidan 8.

/skydd-mot-energier.jpg

 

 

11 sep 2015

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Kanaliserat budskap från Jesus 210115

Nyhetsbrev januari 210112

Kanaliserat budskap från St Germain 201211

Kanaliserat budskap från Jesus m fl 201130

Kanaliserat budskap från Ashtar 201123

Kanaliserat budskap från Jesus 201020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Samarbetspartner med:

/coach-jenny.jpg

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev