Balsam för själen

Jag sitter vid min dator för första gången på nästan två veckor. Har jag saknat den? Inte ett dugg. Jag har varit på en veckas semester med min familj. Jag har solat, badat, läst böcker och bara haft det bra. Under den tiden läste jag inte ett enda mail, inte ett enda sms, var inte på facebook en enda gång och slapp all onödig nyhetsrapportering. När jag nu har återvänt till min vanliga verklighet, inser jag återigen hur matade vi blir av all möjlig onödig information och reklam. Det är distraherande och energislukande. Allt är så lättillgängligt och det krävs disciplin för att inte läsa ett sms så fort telefonen plingar eller kolla om det har kommit ett mail.

Jag har fått ny energi och det har känts riktigt bra att jobba igen denna veckan. Det är som om min koppling, min lina uppåt, har renats och också fått ny energi. Det är väldigt skönt när det flödar på. När energinivån ökar så ökar även kreativiteten. Det är lättare att se möjligheter och det som görs, görs lättare. Så det jag har lärt mig nu är hur viktigt det är att ta en time out då och då eftersom jag har det arbete som jag har. Jag är verkligen mån om att du som klient ska få levererat det bästa för stunden. När jag är nöjd, gör jag ett bättre jobb. Som min lärare sa till mig igår: njut av att vara i gräddfilen nu när du har hittat den. Det gör jag verkligen!

Min guide sa något klokt till mig en dag och det är ett budskap som jag bär med mig och har fått förmedla till andra också sedan dess. Han sa att jag inte ska försöka tänka och räkna ut allting själv. Genom att vara i flödet, följa känslan och se de möjligheter som korsar min väg så kan jag uppnå mycket mer. Han visade mig en bild av en bubbla som innehöll mycket energi men jag kunde inte se vad det var. Det var inte meningen heller för det kommer att släppas ut till mig lite i taget, i en takt som jag klarar av utan att bli överbelastad. Guiden jag har nu, har jag haft sedan i höstas och jag gillar honom jätte mycket. Nyligen gav han mig känslan av att vi håller på att bli färdiga med varandra, att någon annan ska ta hans plats. Det känns sorgligt men samtidigt vet jag att det är kvittot på att jag har utvecklats och är redo för nya utmaningar, spännande!

/tank-mindre.jpg

 

 

24 Jun 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)