Be - så får du kanske det du önskar

För en dryg månad sedan ställde jag ut på en mässa här i Malmö. Någon vecka innan mässan kom jag på att Benny Rosenqvist brukar vara med och tänkte då att jag skulle be honom om råd angående hur jag skulle kunna komma med i tidningen Nära. Kanske skulle jag kunna få något tips av honom som är engagerad i tidningen. Mässdagen kom och Benny kom sent, vi hann bara precis säga hej innan besökarna kom och jag skulle börja jobba. Jag satt och ritade aurateckningar i princip hela dagen, till och med efter att mässan stängt. Så när jag var färdig, hade Benny redan lämnat och jag fick aldrig möjlighet att prata med honom.

En dryg vecka senare fick jag ett mejl som började:

Hej Camilla! Jag skriver för en tidning som heter Allt om andlighet som ges ut av Nära.

Journalisten hade googlat efter medium och änglakort och hittat min hemsida med änglakorten som finns där. Eftersom ett nummer av Allt om andlighet 2018 ska handla om änglar så ville hon intervjua mig. 2018 ligger en bit fram i tiden och det kanske inte var riktigt så min önskan såg ut, att jag skulle vänta så länge, men men, bättre det än inte alls. Jag pratade en del om mitt liv, bland annat hur mobbingen har ställt till det för mig. När vi höll på att avsluta sa journalisten att mobbing är ett stort problem bland vuxna och att hon ville fördjupa samtalet med mig. Att hon skulle fråga redaktionen om jag inte kunde få vara med i tidningen Nära som kommer ut lite oftare. Då visste jag att det skulle bli så, och jag hade rätt!

Jag fick beskedet en vecka senare när journalisten kom för att fotografera mig. Då berättade hon att hon hade hittat min hemsida av en slump och att det passade bra att jag fanns i hennes närområde. Nja, svarade jag henne, det var ingen slump, jag hade bett om det!

I januari är det dags för mig att gå in i min mobbing igen, det jag har varit med om, hur jag har tagit mig vidare. Det är dags att bearbeta den en gång till men syftet är att hjälpa andra. I slutet av våren ska artikeln komma med i tidningen Nära, spännande!

/01ab36d1cb1582aae075cff54d6660e7d493f84953.jpg

 

12 Dec 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)