Budskap från Buddha 200910

Kanaliserat budskap från Buddha genom Camilla Nilsson

Jag har även spelat in budskapet och det ligger på youtube. Här är länken dit.

 

Jag är den själ ni kallar Buddha.

Jag kommer med inre lugn och stabilitet, med en önskan om att du ska finna det samma för att kanske göra livet lättare.

Starten är att stilla tankarna. Genom att förankra dig i dig kan du höra den inre rösten.

 

Den inre rösten som viskar de ord du för stunden behöver höra.

De ord som skänker dig svar på dina frågor.

Ord som ger dig tröst när du behöver tröstas.

Ord som visar dig vägen när du känner dig vilse.

 

O ja, det finns ord för allt men det är viktigt att du sätter dig själv, egot, åt sidan. Egot som tror att det bär på alla svar.

Genom att försätta dig i stillhet, märker du att livet hamnar som i en dimma.

Genom att sätta dig i stillhet blir du förankrad i dig. Allt du är. Det är då möjligt att känna dig själv på riktigt. Det är då möjligt att se på din omgivning med kärlekens ögon.

 

O kära jordbo, det finns så mycket att få reda på när du sätter dig i detta tillstånd. Alla energier från andra verkligheter och dimensioner som du då får tillgång till. En möjlighet att resa till andra verkligheter, för att lära dig det du ska lära dig för stunden.

 

Du har kommit till jorden för att sprida ljuset men se upp med egot. Inte bara ditt eget utan även andras. Egot som ser vinningen i tankar och handlingar. Egot som kan bära en själviskhet som inte alltid tillåter ljuset att nå sin mottagare. Egot är för många en prövning att bemästra. Ditt egot är en nödvändighet för det jordeliv du lever, tro aldrig annat ty starka egon skulle annars fortsätta att styra och ha kontroll över dig.

 

Det handlar om att finna balansen mellan själen och egot. Att finna den där balansen av inre frid och yttre verkande. Att låta kärleken strömma ur dig, att sprida ljuset till dem som behöver och vill ta emot. Men att vara observant på när din godhet och ditt ljus missbrukas. Där behövs egot. Egot som ser till att du inte låter andras hunger äta upp dig.

 

O ja kära jordbo, en inte lätt balans att hålla men ack så viktig. Tillåt dig att vara observatören i givande och tagande. Ge men se även till att få annars blir det ingen vinst för någon. Låt dig inspireras av energin jag sänder. En energi som kraftfullt förankrar dig vid ditt liv och vid Moder Jord.

 

Med kärlek och omtanke, Sidhartha Gautama

10 Sep 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)