Nytt budskap från Gudinnan Athena

I juni fick jag ett uppdrag då jag skulle leda en meditation och förmedla ett kanaliserat buskap på en ljusarbetarträff. Då fick jag in Guninnan Athena, en kraftfull energi som satte spår i mig i flera dagar. Har du inte läst budskapet så klicka på länken  Budskap-fran-gudinnan-athena

Till min stora glädje, fick jag förfrågan om att göra samma sak igen. Å så glad jag blev, vilket fint kvitto på mitt arbete! I veckan var det dags och återigen fick jag in Athena. Ett väldigt fint budskap och hela jag fylldes av en härlig känsla när jag tog emot det. Det gick rakt in i mitt hjärta och jag kände, ja, precis så är det. Just nu är jag exakt där jag ska vara och då blir omvärlden mindre viktig och dramatisk.

När jag hade tagit emot budskapet, blev det självklart vad kvällens meditation skulle gå ut på: jag skulle visa vägen till det inre rummet, hjärterummet. Där inne, i lugnet, hittar vi sanningen inom oss själva. Det är dit vi ska återvända när livet svajar. Tack för påminnelsen och tack för att jag får vara en länk mellan universums vishet och jorden. Tack för all klokhet jag får ta del av även om jag inte är mer än en vanlig människa och inte lever som jag lär alla dagar.

 

Jag nedstiger till er, jag går ner på knä för er. Jag vill lära er förstå hur ni lever och hur ni tänker. Från mitt vanliga perspektiv, från ovan, ter sig allt så enkelt. Därifrån kan jag överblicka. Därifrån ser jag hur allt hänger samman.

Jag ser varje enskild pusselbit som jag med lätthet skulle kunna flytta, hjälpa framåt. Du är en del av alltet, en pusselbit, och jag vill gärna hjälpa dig att förstå, att inte göra saker så komplicerat. Jag vill hjälpa dig att hitta din plats, den plats i pusslet där du hör hemma. Den plats där du löser dina problem och motgångar på ett lättare sätt än när du känner dig främmande inför din omgivning. För det är så det är, det är så det fungerar.

När du har hittat din plats i livet på det ni kallar jorden, faller också en känsla av lätthet på plats i ditt hjärta. En känsla som du ska ta emot med tacksamhet och vårda, bekräfta. Att ständigt återvända till hjärtat för att finna din sanning och dina svar. När du är pusselbiten som hittat sin plats, blir omvärlden inte lika påträngande med sina synpunkter och ideal. Ni har gjort mycket så komplicerat genom er tro på att lösningen är att följa varandra. Det kan vara en del av lösningen men inte hela. Fråga dig om och om igen vad som är det rätta för dig. Sök din sanning i ditt hjärta. Låt känslan bekräfta dig.

När du återvänder till din inre kärna, till din inre trygghet, kan du andas ut. Släppa taget. Det är sedan härifrån du kommer vidare för att se livet klarare, från ett högre perspektiv. Då hjälper din trygghet dig till att våga se verkligheten som den är och kanske inte alltid som du trott och önskat. Känslan av att ha funnit sin plats är större och mer betydelsefull än du tror. Den skänker stabilitet både för din fysiska kropp och för sinnet. Ibland kan omständigheter göra att pusselbiten hoppar ur, livet svajar. Det är då du ska väcka till liv den känsla du hade när den låg på sin plats. Kanske ska den tillbaka till samma plats eller så ska den flytta. Men var inte rädd, jag finns här, jag hjälper dig gärna om du ber mig.

Med vördnad och tacksamhet för att du lyssnat, Gudinnan Athena.

Nedkanaliserat av Camilla Nilsson 160914

 

16 Sep 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)