Budskap från Lemuriens folk

Kanaliserat av mig i oktober 2017. Du kan även lyssna på youtube genom att följa länken här.

 

Vi vill berätta vår historia. Vi var ett fredligt folk som levde i kärlek och omsorg om varandra och vår jord. För oss var inte det materiella det viktigaste. Vi delade med varandra. Hos oss existerade inte avundsjuka och missunnsamhet. Dessa egenskaper/känslotillstånd har tillkommit senare. Detta har skapats av människans girighet.

 

Vi var ett folk som kommit långt i vår själsliga utveckling. Tack vare detta hade vi förståelse för varandra. Vissa var utvalda för att visa vägen, andra var extra duktiga på att läka.

 

Vi var högt vibrerande och kunde leva mycket längre än vad ni på jorden kan idag.

För er är tiden en begränsande faktor. Ni räknar tiden. Tiden som går, ert fysiska åldrande. Det gjorde aldrig vi. Vi mätte inte tiden. Vi lät energier fylla oss.

 

Vi hade en större kunskap om kosmos, dess invånare och universums energier. Universum som ni inte ser. Ja, helt ärligt, ni ser inte en bråkdel av allt som finns runt omkring er. Ni är så begränsade i era medvetande. De flesta av er tror inte att ni har andra existenser nära er planet. Fel, fel, fel. Många andra, det ni kallar planeter, finns nära er jord. Bland er på jorden, lever andra civilisationer. Ni tror att jorden endast befolkas av människor, det ni kallar kött och blod.

 

Om ni växlar frekvens så kan ni se det andra. Vi har kommit för att hjälpa er i er frekvenshöjning. Vi har kommit för att hjälpa er att se och förstå vilka möjligheter ni har. Möjligheter inte enbart i ert utforskande utan även i att bromsa, sakta ner ert fysiska åldrande. Vi vill lära vidare den kunskap ni besitter. Ni är redo att ta emot den.

 

En ny tid har börjat. Vi finns runt omkring er ständigt.

Vi är era beskyddare och arbetet med er energihöjning är påbörjat sedan länge.

På återseende. Ljus och kärlek.

7 Mar 2021


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)