Certifierad

För 2,5 år sedan kom jag till nya Andrum för att vara med på den mediala träningen. Försynt och lite nervös klev jag in i rummet och vågade knappt synas för tänk om jag egentligen inte hade något där att göra. Tänk om jag bara skämde ut mig. Fast det gav sig ganska fort att jag faktiskt hade där att göra, att jag inte hade fastnat i en önskan eller dröm. Jag tror att det har blivit ytterligare runt 25 sådana dagar sedan dess. Förutom dessa har jag haft snart 20 dagar i andlig teoretisk och praktisk lära och ytterligare ca 15 dagars lärande av healing. Det har varit en otroligt lärorik period. Det innebär att jag har varit på Andrum på utbildning ungefär 60 dagar de senaste 2,5 åren. Det är en hel del och det har inte bara handlat om att lära sig saker, det har varit mycket rotande inne i mig själv. Mycket självrannsakan, förståelse och förlåtelse. Det går inte med ord att beskriva denna resa mer än att jag är tacksam över att ha gjort den. Tacksam över vad den har gett mig på många plan. Jag känner att min utbildning är gedigen och att jag har en bra grund att stå på för jag bygger vidare. Livet är en livs lång lära och vi blir aldrig färdiga.

För ett år sedan fick jag veta att mina lärare ansåg att jag skulle gå upp för att prova till att bli certifierat medium. Certifieringskommitén består av fyra medium varav två är mina lärare. Eftersom det är denna sammansättning, måste man gå upp minst två gånger med ett års mellanrum för att alla ska få se utvecklingen och att man håller över tiden. Just den andliga och personliga utvecklingen fokuseras det mycket på, likväl hur budskapen lämnas och hur bra kontakten är med guiden.

I lördags fick jag äntligen mitt medium certifikat. Nu är jag granskad och godkänd för att verka som medium. Även om jag har gjort det en del under året som gått så är det nu det är riktigt på riktigt!

 

mediumlogga.jpg

22 Apr 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)