Certifierad healer

Många börjar sin andliga utveckling genom att gå en healingkurs, jag är inget undantag. För tre år sedan började jag i medial träning och ganska så direkt efteråt började jag i healingträning. För drygt ett år sedan ansågs jag ha kommit så pass långt med min personliga utveckling att jag blev diplomerad healer. När jag fick diplomet, betydde det inte så mycket för mig eftersom jag visste att jag kunde heala. Trots det, bestämde jag mig för att gå upp för ett healingcertifikat i lördags. Varför inte få ett papper på att jag verkligen kan?

För att bli certifierad, ställs kraven ytterligare lite högre och man blir mer ingående granskad. Det räcker inte att bara veta hur man gör, det måste vara stabilt. Certifieringskommittén var den samma som när jag gick upp för mitt mediumcertifikat så den hade jag träffat tidigare. Ändå är det alltid lite pirrigt när man så kallat ska upp för bevis - utom när jag väl stod vid min klient. Då existerade ingenting annat än att heala till klientens högsta bästa. Efteråt bad klienten att få prata med mig och berättade att det var första gången hon fick healing och som det kändes på riktigt. Dessa ord gladde mig oerhört mycket eftersom jag själv upplever healingen på riktigt.

Veckan som har gått, har innehållt en stor spridning i mitt arbete och det har varit riktigt roligt. Jag har hållt seans, eller ljuskväll som somliga väljer att kalla det, för sju personer och det var både en prövning och upplevelse som jag garanterat kommer att dela med mig av vid ett senare tillfälle. Jag har hållt föredrag för en entusiastisk skara pensionärer, det var oerhört roligt. Speciellt också som att intresset var så stort så kaffekopparna tog slut. Det var roligt att få gång deras tankar om livet och det som kommer efteråt. De frågor som poppar upp. Jag har väglett och jag har healat, jag har varit på astrologikurser. Som sagt en rolig, omväxlande och utvecklande vecka. Jag ber universum att hjälpa mig med att ordna fler sådana.

Nu är det dags att hålla helg och jag önskar dig en fin sådan!

Certifieringskommitén (Mariel, Bengt, Violeta och Robert)

29 nov 2013

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev