Den nya tidens människa

Jag är med i några olika grupper på facebook vars inriktning är frekvens- och medvetandehöjning. Det skrivs mycket om hur mänskligheten ska gå från vår nuvarande 3D verklighet till 5D. 4D nämns nästan aldrig för det är ett steg som i princip bara är ett kort stopp för att sedan komma vidare. Man kan inte forcera fram något men genom att bli medveten om vad som händer bakom kulisserna så kan man vara delaktig i sin egen process. Det jag menar när jag skriver att det händer bakom kulisserna är att det faktiskt sker vare sig vi är medvetna om det eller ej. Vi har alla olika nivå att utgå ifrån och processen tar olika lång tid, vi är olika medvetna och mottagliga för det som händer.

Man kan hjälpa sig själv i uppstigningsprocessen för att göra den lite smidigare och det är därför jag skapade meditationen för healing och frekvenshöjning som jag hittills har haft två gånger. I stillhetens rum ber vi om hjälp för att få släppa taget om gamla minnen och känslor som inte gynnar oss längre. I stillhetens rum låter vi universums fantastiska energier jobba med oss på vår resa. Utan att forcera fram något, vi bara låter det hända.

3D verkligheten som den största delen av mänskligheten är djupt förankrad i handlar bland annat om hur vi uttrycker och definierar vår plats på jorden. Det görs genom att mäta vem som har mest utbildning, vem som tjänar mest pengar, vem som har det finaste huset eller bilen. Många sätter sig själva på piedestal för de anser att de är för mer än andra för att de har en fin titel. På så sätt rangordnas vi. Detta håller på att förändras, det är det som är ett led i utvecklingen. I den verklighet som kallas för 5D, är våra titlar en bisak. Där är en titel bara information om vad man bidrar med till samhället. Lärare har fokus på att dela med sig av sin kunskap, en brevbärare hjälper till att flytta information fysiskt, sopåkaren ser till att vi alla inte drunknar i sopberget. I 5D hjälps man åt och agerar från hjärtat. I 5D har maktens begär fallit men det betyder inte att det inte finns några ledare. Ledare kommer alltid att behövas av olika anledningarna. Någon behöver ta på sig rollen att visa vägen.

Jag är uppfostrad med att värdera människor efter titel. Mitt värde grundades på vad jag presterade, inte vem jag var som människa. Det handlade om att skaffa en utbildning så att jag kunde tjäna så mycket pengar som möjligt. Och detta är inte konstigt för det är en struktur som hela vårt samhälle är uppbyggt runt. Alla ska ha en högskoleutbildning idag annars duger man inte. 3D har fortfarande ett grepp om mig, det är något som jag har svårt att lämna fullt ut. Jag lämnar det mer och mer, det tar tid men det händer. Det är otroligt svårt att inte värdera mig själv utefter hur mycket pengar jag tjänar. Jag tjänar inte lika mycket som jag gjorde en gång och jag har inte längre min fina bil att glida omkring i.

På något sätt är jag ändå tacksam över att jag har varit en del av den typiska 3D världen för att vara en föregångare i att lämna 3D är inte lätt. Jag träffade en person som var otroligt arg på bland annat vårt samhälle. Hon är högutbildad men brydde inte sig ett dugg om sin titel. Hennes utbildning handlade om att få hjälpa andra. Men hennes syn på att hjälpa matchar inte den byråkratiska verklighet som styr oss. I hennes liv finns människor som bara skryter om alla pengar de tjänar och vad de gör med pengarna. Hon var så arg över denna trånsynthet. Jag förklarade för henne att vi inte kan göra något åt allt det där. Att man bara måste acceptera att de flesta är i det materiella fortfarande. Att inte ge upp hoppet om att det goda kommer att segra. Känslan jag fick var att denna kvinna helt har lämnat 3D, om hon ens någonsin har varit där (i detta livet). Hon lever och verkar utifrån hjärtat och det kan vara otroligt ensamt och tufft att vara den nya tidens människa. Men jag hejar på henne och gör att vad jag kan för att hon ska få hitta sin plats där hon kan vara den hon är på riktigt.

/vision-inom-dig-sjalv.jpg

28 Mar 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)