Det drar ihop sig

Det drar ihop sig på många sätt. Efter att ha bott i vårt nya hus i drygt fyra månader, har mitt arbetsrum nu kommit så långt att målaren har varit här för första gången idag. Mitt rum fanns redan när vi flyttade in men det var ett ganska omfattande arbete att putsa väggarna för att få dem släta. Nu när putsen har torkat, går det att måla på. Patrik har lovat mig att han ska lägga golvet under julledigheten och sedan ska möblerna inhandlas. Jag har ännu inte bilden klar i mitt huvud hur det ska se ut när det är färdigt. Fast jag har en grundidé såklart. Soffa och stolar, britsen och mysbelysning. Turkos är en färg som ska få ta plats har jag tänkt.

En annan sak som närmar sig är att registrera mitt företag. Igår var jag på en förberedande informationsdag. Nästa steg är en tvådagars kurs då man ska presentera sin affärsidé. Jag har en bild i mitt huvud och jag vet vad jag kan men frågan är hur jag får ner det konkret på ett papper. Dessutom måste jag komma på ett företagsnamn och jag har ingen aning vad det ska bli. Mitt änglarum tror jag ska fortsätta finnas till men företagsnamnet måste tyvärr vara något annat eftersom jag ska vända mig även till en grupp människor som inte är med på det andliga tänket och som inte ser det vackra i symboliken med änglar.

I förra veckan fick jag besök av en ängel. Jag satt och gav healing på distans när jag kände en närvaro i rummet där jag satt. Det visade sig vara mamman till klienten som tog emot healingen. Tillsammans gav vi sedan klienten healing och det var häftigt att få heala tillsammans med en ängel. Jag berättade efteråt om min upplevelse och klienten blev otroligt lycklig över att få veta detta, speciellt som hon hade skickat en tanke till sin mamma om att ge mig ett tecken på sin närvaro. Det blev mer än ett tecken vill jag lova! Jag är otroligt tacksam över att få vara en del av detta, att få vara en kanal mellan vår dimension och andra dimensioner som vi inte ser med våra fysiska ögon.

11 dec 2012

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev