Det fanns en anledning

Jag började göra skyddsänglar av pärlor och diverse tillbehör i början av sommaren. Idén kom när jag döpte min hemsida till Camillas änglarum och jag var lite före i tankarna angående när änglarna skulle säljas. Tanken var att jag skulle ha dem när jag så småningom blir färdig med min mediala utbildning och ska börja synas på mässor och så vidare. Många änglar har jag tillverkat. Somliga har redan hittat ett nytt hem, somliga ligger fortfarande och väntar. Så började jag också göra örhängen, både med och utan änglar. Armband har det också blivit en del av. Ett litet lager har blivit byggt. Så för några veckor sedan fick jag frågan om jag inte vill stå på en minimässa och sälja det jag har tillverkat. Självklart vill jag det! Imorgon och på söndag har jag bord på Nya Andrum i Malmö. Det ska bli så roligt att få sälja och se om det är någon som vill köpa det jag har lagt ner tid och kärlek på. Det positiva med detta är att min kreativitet har fått en extra skjuts.

Ni som har mig som facebookvän har kunnat läsa i veckan hur tacksam jag är över saker som händer nu. Jag marknadsför och visar inte upp mig någonstans. Det enda jag gör är att skriva här och dela på facebook. Ändå är det människor som hittar mig och som vill ha vägledning. Förfrågningarna kommer i en takt som är helt perfekt för mig just nu.

I veckan har jag varit med om en ny upplevelse, jag har hittat en jordbunden ande på distans. En kvinna ville ha hjälp med att se vad det är som orsakar aktivitet hemma hos henne. Jag tonade in och fick kontakt med en man. Han var så irriterad över att huset inte såg ut som när han levde. Jag pratade med honom och hjälpte sedan honom in i ljuset. Det var ett otroligt motstånd från honom, han gick med tunga steg och jag blev väldigt påverkad i min egen fysiska kropp. Kvinnan som nu bor i huset bekräftade för mig att hon kände att någonting förändrades i hennes hus den dagen och nästa vecka har jag satt upp en ny tid för att gå tillbaka och se hur läget är. Kanske finns där fler som jag inte kunde fånga upp eftersom mannen var så kraftfull.

Jag har haft mycket kontakt med andra sidan för andra människors räkning på sistone och jag påmindes häromdagen om en meditation jag gjorde i våras. Då kom det en stor mängd andar till mig och stod och väntade på att jag skulle hjälpa dem kommunicera med vår verklighet. Jag tror att meditationen hade till syfte att medvetande göra detta för mig.

16 Nov 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)