Det händer mycket

Just nu befinner jag mig i en period av utveckling. Det är så mycket som kommer till mig att jag helt enkelt inte har haft inspiration till att skriva. Att ta in allt nytt tar all hjärnkapacitet och jag har valt att låta det vara så.

Denna veckan började med medial träning och jag känner att något har hänt, jag har ett snabbare flöde och det känns så bra när informationen kommer till mig utan att jag behöver vänta för det är när jag väntar som jag tror att det inte ska komma något. Extra mycket märkte jag av detta fenomen i tisdags. När jag satt och förberedde mig inför att en klient skulle komma, märkte jag att jag hade fått sällskap och det var en anhörig till klienten. Jag visste vem hon var eftersom jag hade sett henne förut. Hon berättade saker som jag sedan fick förmedla vidare. Jag känner mig numera trygg med detta, jag litar på det som kommer och tycker att det är stort.

Efter att ha fått upp ögonen för astrologin, beställde jag mitt horoskop. Det kom i mailen härom dagen och det var 38 sidor långt. Det var inte alls vad jag hade förväntat mig. Att astrologen har lagt ner så mycket tid för att berätta allt detta för mig, om mig, om min närmaste framtid. Eftersom jag har varit och är krasslig, har jag inte försökt sätta mig in i det än. Det måste bli en dag när jag är pigg, har hjärnan med mig och mycket tid. Ser fram emot detta väldigt mycket eftersom astrologen har sagt att det är bra. När jag träffade honom härom dagen menade han att det finns människor som kallar sig mediala och det finns människor som är det. Jag tillhör den sistnämnda kategorin i den astrologiska världen. Det är så roligt att få denna aspekt också.

Denna veckan har också bestått av utrensning av gamla cellminnen. Sedan en tid tillbaka, går jag till en kvinna som kan hitta blockeringar som sitter på cellnivå och sedan släppa dem. Att släppa gamla minnen tar på krafterna, kanske är det därför förkylningen slog till dagen efter. Denna gången var det extra roligt att vara hos henne eftersom jag var delaktig i att hitta blockeringarna. Jag kopplade upp mig och fick se bilder och känslor på de händelser det handlade om. Det är inte alltid man behöver veta vad blockeringen beror på eller kommer ifrån, det räcker med att få den släppt. Anledningen till att jag gör detta jobb, är för att bli en riktigt ren och bra medial kanal. Jag vill inte att något i mitt förflutna, varken från detta livet eller något annat, ska störa och färga de tolkningar jag gör när jag vägleder. Kanske är detta också en anledning till att mitt mediala flöde har ökat.

1 Mar 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)