Det jag ser...

Det jag ser är inte alltid det du vill höra. Ibland kan klienter konstatera att jag inte har berättat något nytt. Att jag har berättat saker de redan visste. Jag var oförberedd när jag hörde det första gången men sa ändå till klienten att det är det som är viktigt som kommer. Att du redan vet det jag säger är inget kvitto på att du är färdig med det och för mig är att höra detta ett perfekt kvitto på att jag inte tar saker ur luften. Igenkänningen är viktig för trovärdigheten.

Men helt ärligt så säger jag inte bara saker som klienterna redan vet, jag säger mer. Jag hjälper till med att se saker ur andra perspektiv och ofta kan jag ge förslag, verktyg, på hur klienten kan komma vidare så jag kanske slipper säga samma saker nästa gång vi ses. Om det har gått tillräckligt lång tid, kan jag se din utveckling. Hur du har jobbat och kommit framåt. Jag har klienter som tycker att det är skönt att jag kan bekräfta den framgång som man själv kan ha svårt för att mäta. Även om jag kan se min egen utveckling och kan prata med min guide om min väg framåt så stämmer jag också av med ett medium då och då för att kolla så jag inte missar något viktigt. Det blir min bekräftelse på att jag är på rätt väg.

Jag träffar ofta nya grupper i samband med ljuskvällar och innan vi sätter igång brukar jag alltid presentera mig. Jag har gjort det många gånger. Den ena gången är inte den andra lik men presentationen kommer alltid automatiskt - utom i måndags. Jag blev nollställd och visste inte vad jag skulle säga. Det kändes lite konstigt. Jag var inte alls nervös eller så utan det blev bara blankt. Jag fick tänka till och så fick jag väl sagt det viktigaste. Händelsen var märklig men jag funderade inte så mycket mer på den. Två dagar senare träffade jag min lärare Violeta som hade ett budskap från min ledare. Hon sa att hon inte riktigt visste vad han menade men det förstod jag. Han hade åsikter om hur jag beskiver mig själv. Jag förstår nu varför jag blev nollställd i måndags och tycker att det är fräckt att jag märkte att min guide försökte styra om mig även om jag inte då förstod vad det handlade om. Jag förstår det nu och förstår syftet. TACK för hjälpen universum!

/tank-mindre.jpg

29 May 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)