Det kom en ängel med posten

Jag tror inte på slumpen, jag tror på att det finns en mening med livet. Hur vi väljer att se meningen med saker som sker är väldigt olika. Jag har fått äran att möta en man som lever med en svår sjukdom. Så vitt jag har hört, är denna sjukdom obotlig men mannen som fått den kämpar för att fortsätta leva. Han har gjort avtryck i mitt liv, för mig har han gjort skillnad. Vi får alla våra prövningar, mer eller mindre svåra, och hur vi tar hand om dem är väldigt olika.

Jag bestämde mig för att jag skulle göra en ängel och skicka den med posten till mannen jag nämnde nyss. Jag bestämde mig på en måndag och gjorde ängeln speciellt för honom. Men jag hade inga kuvert så jag kunde inte skicka den. Fick inte köpt några kuvert varken tisdag eller onsdag heller. Torsdagen kom och då hade jag förberett så jag kunde få iväg ängeln när väl kuverten var inhandlade. Målet var att brevet skulle vara framme före helgen.

Hela helgen gick och jag hörde inget om att brevet hade kommit fram. Jag längtade så efter att få höra hur glatt överraskad han hade blivit. Så på tisdagen kom bekräftelsen på att ängeln hade nått rätt mottagare, härligt. Jag skrev ett mail och berättade hur jag hade väntat och att jag hade skickat brevet "för länge sedan". Svaret som kom innehåller det jag började mitt inlägg med, att saker blir som det är tänkt. Det var inte meningen att jag skulle fått köpt de där kuverten vare sig en eller flera dagar tidigare. Det skulle ske när det skedde

TACK igen,
Faktum är att den kom i fredags, precis när jag skulle skynda till tåget. Eftersom jag blev rörd så kom jag av mig lite och tog nästa förbindelse istället. På den bussen fick jag sitta bredvid min ena ingifta faster som skulle ner till samma kalas för att fira pappa.
Det var liksom meningen att jag inte skulle hinna till den förbindelse jag tänkt, så att vi skulle få tiden att sitta och prata lite mer ordentligt. Hennes man, min farbror, dog för ca 2 år sedan, så hon sålde huset på landet och flyttade hit till Linköping för ca 1 år sedan. Vi sa att vi skulle kanske umgås då, men har inte hunnit det än. Nu fick jag hennes korrekta adress, så att jag ska kunna komma förbi henne. Som sagt var: TACK igen för det den här amuletten redan har gjort för mig..... ♥
5 Nov 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)