Distanshealing

För en stund sedan avslutade jag en distanshealing. Jag är så fascinerad av denna healingkraft och hur den söker sig till sin mottagare. För att kunna heala, måste jag fylla på energi i mig själv först annars finns det inget att ge, jag kan inte ge av min egen för den behöver jag själv. All energi jag fyller på i mig själv skickar jag inte ut så samtidigt som jag healar någon annan så får jag själv tillskottsenergi. Det blir som en win-win situation.  Jag tycker om att ge healing till en fysisk person men känslan som uppstår vid distanshealing är nästan ännu mer kraftfull. Så tack till er som jag får lov att ge på detta sätt!

Idag är jag också tacksam för den optiker jag har hittat. Sedan fem år tillbaka använder jag linser och tack vare det, behöver jag träffa min optiker en gång om året för att kolla så att ögonen är ok. Varje gång jag kommer till henne blir jag bemött som om jag var där i förra veckan. Hon har ett otroligt minne och är väldigt intresserad av hur det är och vad som händer i mitt liv. Igår sparade hon dessutom en del pengar till oss. Min syn på nära håll har försämrats ganska mycket och de glasögon jag har när jag inte använder linser räcker inte fullt ut. Jag skulle nu behöva progressiva glasögon. Men istället för att försöka sälja det till mig för flera tusenlappar tyckte hon att det var onödigt eftersom jag ändå mest använder inser. Nej istället sålde hon läsglasögon till mig för 795 kr som blir tillverkade efter mitt behov så att mina ögon ska må bra. De så kallade mackglasögonen kan jag inte ha eftersom jag har ett brytningsfel.

Imorgon är det dags för lite utbildning igen och det ska handla om auran. Vi ska göra övningar och lära oss se den. Auran berättar väldigt mycket om en person. Egenskaper, hälsotillstånd, det vi bär med oss från tidigare liv och det som händer oss just nu speglas i auran. Jag var på en hälsomässa för ett tag sedan och där var en kvinna som gjorde auraläsningar. Det som kom upp stämde väldigt bra och jag kände att det är något som skulle vara bra för mig att kunna. Så detta är verkligen något som jag har velat lära mig och jag ser väldigt mycket fram emot morgondagen!

Till sist ska jag dela med mig av några rader som kom med mailen efter en distanshealing. Jag känner stor lycka och tacksamhet över att jag få vara en del i allt.

Tusen tack! Jag kände det som solens strålar gick rakt in i hjärtat! Alla problem fick en annan dimension. Efter flera dagars enorm trötthet kände jag att orken kom tillbaka. Kände att handlingskraften sakta kom tillbaka.

 

29 Nov 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)