En ny tid

Det har varit mycket prat om de magiska datumen 121212 och 121221 på sistone. För mig har dessa dagar varit som vanligt men jag har i stället haft andra magiska dagar. Det började en dag för några veckor sedan när jag skulle ge vägledning och förberedde mig som vanligt genom att gå in i mitt hjärterum för att möta min guide. När jag kom in i rummet, märkte jag att där fanns energier som jag inte hade sett innan. Den dagen ignorerade jag dem genom att bara tränga mig förbi och glömde bort dem igen. När jag någon dag senare kom in i hjärterummet, var de där igen och jag bestämde mig för att ta reda på vad det var. De gick med mig bort till min guide och de ställde sig i en ring omkring mig. Energierna blev så kraftiga att jag virvlade upp i universum. Väl där uppe, fick jag en bok. Det var livsboken för den klient jag skulle ge vägledning den dagen. Jag tackade och återvände ner inför dagens arbete. Det blev en magisk dag, en för mig överväldigande vägledning. Så mycket berättande om klienten och så mycket fakta att jag nästan inte vågade skicka iväg vägledningen. Att få så mycket information till mig utan att kunna få bekräftelse av klienten att det stämmer är lite läskigt. Men mitt mod svek mig inte. Jag litade på det jag hade fått till mig och skickade dokumentet till klienten. Det var en förbluffande bekräftelse jag fick tillbaka från klienten, hur väl det jag skrivit stämde.

Efter det började jag märka att en ny guide började närma sig min gamla. Han kom lite närmare för varje gång jag kom in i mitt hjärterum och en dag tog han mig i handen och vi åkte iväg. Vi kom till ett enormt rum, fyllt av böcker. Tidigare har jag haft tillgång till ett annat rum med böcker där jag har fått veta att all information fanns men detta, nya, är säkert fyra gånger så stort. Guiden berättade för mig att jag har förvärvat tillgången till ännu mer information tack vare mitt sätt att ta hand om den. Att jag visar respekt och inte missbrukar min gåva. Att jag aldrig går in och tittar på saker utan att be om lov. Detta förtroende kändes så otroligt stort och starkt att få. Känslan var överväldigande och jag grät av tacksamhet.

Nu vet jag hur det är att vara klarsynt på ett helt nytt sätt samtidigt som jag känner hur min healingkraft har ökat. Jag skickar mycket healing på distans och många upplever det som att jag är närvarande hos dem och många känner att hjärtat öppnar upp sig, vidgas och känns. Det jag fascineras av är hur olika vi människor är på alla sätt och vis. Ingen vägledning är den andra lik och samma sak med min upplevelse när jag healar. Jag får mycket positiv feedback från mina klienter och det känns bra att få lov att göra skillnad. Igår skrev en klient i ett mail

Efter din senaste läsning av mig, kan jag bara rekommendera dig varmt till dom som har intresse av detta!

Det är precis så jag vill att det ska gå till. Att människor ska vara nöjda med det jag gör och rekommendera mig vidare. Jag har redan fått flera nya klienter på detta sätt och ser fram emot att få träffa ännu fler!

Stort tack till alla er som har kommit till mig och som jag har fått möta både fysiskt och i universum och stort tack till alla er som rekommenderar mig vidare, det betyder otroligt mycket för mig.

TACK!

22 Dec 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)