En omtumlande vecka

Mycket har hänt den gångna veckan. Nya insikter, reflektioner och funderingar som har lett till att jag har haft samtal med mig själv. Jag har bestämt att jag inte lägre ska ha privata seanser då det inte går att garantera att den som klientern söker kontakt med kommer. Det som händer ibland är att klienten inte blir mottaglig för andra som kommer igenom. Jag tänker inte utsätta mig för detta just nu, känslan av att göra ett dåligt jobb trots att jag har tillit. Jag är perfektionist och ställer höga krav på mig själv samt på det jag levererar. I fortsättningen kommer anhöriga att få komma igenom vid andra tillfällen, till exempel på ljuskvällar och vid vägledningar.

Budskap kan komma när man minst anar det. Det hände mig härom dagen när jag satt och skrev ett meddelande till en vän. Plötsligt kom det en mening i mitt huvud. En mening som absolut inte hade med det pågående meddelandet att göra. Det var ett budskap till mig och det landade så rätt i hjärtat att jag absolut tar det till mig och gör vad jag kan för att skapa den förändring i mitt liv som är nödvändig. Det krävs tålamod och uthållighet för att förändra. Jag har en plan och jag ska absolut försöka att hålla mig till den.

Under veckan har jag också fått mycket beröm för det ljusarbete jag gör. Det är helt fantastiskt och få höra att jag har förändrat människors liv. Det är min önskan och dessa kvitto gör att jag fortsätter. Det är lycka för mig!

/utvecklingssamtal.jpg

13 Mar 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)