Energirapport juli 2018

Det är många som har haft en jobbig tid energimässigt, mig själv inkluderad. Jag skulle vilja säga ungefär de senaste två månaderna. Det rörs runt i grytan ordentligt på jorden nu. Den så kallade nya tiden som är på väg, den tid då mänskligheten ska visa mer omsorg om varandra, vara mer kärleksfulla, mindre dömande, ja listan kan göras lång.
 
Energierna som har påverkat oss har jobbat både i den fysiska kroppen och i medvetandet. Medvetandet som kan ha påverkats genom en känsla av att helt plötsligt se på omgivningen med andra ögon, att värdera annorlunda. Bli mer öppen i sinnet, mer förstående.
 
Symptomen för den fysiska kroppen kan ha varit en ovanlig känsla av trötthet, tyngre att andas, hjärtklappning, kanske en känsla av att vara medveten om kroppens vibration.
 
Så klart ska man hantera känslor och tillstånd med sunt förnuft och gå till läkare om man tror att det kan hjälpa men min egen känsla är att det jag går igenom är helt ofarligt. Det är en del i min process. Jag följer en del "kloka" människor både här i Sverige och utomlands och alla är överens. Detta är något som sker kollektivt.
 
Om man tittar ur ett astrologiskt perspektiv så kan man hitta förklaringar där. Många planeter har och går fortfarande så kallat retrograd, baklänges, vilket innebär att de tappar fart och därmed också kraft. Effekten bli att saker inom oss och i världen kommer upp till ytan och måste tas om hand om.
 
Igår vände den största lyckoplaneten Jupiter efter att ha gått retrograd sedan i februari. Nu går han framåt med full fart, det bådar gott. Det kan göra att det tunga släpper något.
 
Det är en tid av förändring vi befinner oss i och det är spännande!
Kanske har du ställt dig frågan varför inte alla påverkas och varför somliga påverkas mer än andra.
 
När det gäller den första frågan, varför alla inte påverkas, skulle jag vilja säga att det kan bero på hur man lever sitt liv. Ständigt på väg, ständigt nya måste saker och inte stanna upp och känna efter gör att chansen för att märka vad som händer minskar. Och förmodligen också det goda som kommer ut av detta. Tänk dig energierna som vatten. När du ska duscha, hur ren blir du om du springer genom duschen jämfört med om du stannar och låter vattnet skölja över dig?
 
Så till frågan varför somliga påverkas mer än andra. Vi har alla olika känslighet, olika saker att jobba med, vi har kommit olika långt i våra livsprocesser. Kanske är det så att det som jobbar i oss och med oss anpassas efter hur livet ser ut just nu. Jag kan inte tänka mig något annat än att detta fungerar likadant som healing.
 
När jag ger healing och ber att personen ska få exakt det den behöver och kan ta hand om just nu, blir det också så. Med andra ord, om du upplever att du har haft en extra tuff tid så räkna med att det har varit för ditt bästa och för att tiden har varit den rätta just nu. Dessa energiskiften kommer med jämna mellanrum och de är inte alltid kollektiva utan kan absolut vara utefter individens behov för sin utveckling.
11 Jul 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)