Erbjudande från kvantastrolog Ivar Kristoffersson

Jag trillade över astrologen Ivar Kristoffersson för drygt två år sedan då någon hade delat ett youtubeklipp med honom. Han gjorde reklam för sitt stjärnfröhoroskop och jag beställde ett på studs. Det var början på min transformerande resa för att höja mitt medvetande och min vibration.

Jag hade utan framgång sökt kunskap om stjärnursprung och plötsligt, när jag var redo, var han där. Ivar, med sitt fina sätt att förmedla astrologi, har varit ett viktigt inslag i min personliga utveckling sedan dess.

Därför känns det bra och rätt att hjälpa till att sprida hans namn och kunskap ❤️

SOLEN VID PLEJADERNA, ETT MEDDELANDE FRÅN IVAR KRISTOFFERSSON

Den 18/5-22/5 är Solen vid Plejaderna med ett crescendo den 20/5 när Solen går in i Tvillingarnas tecken. Plejaderna, stjärngruppen de sju systrarna, är våra föräldrar som försatte Jorden för ca 200 000 år sen på nuvarande Hawaii. Denna stjärnenergi ger medkänsla, omtanke, intuition och Kärlek. Mödrarna från Plejaderna är närvarande i Jordens aktuella födelse från Terra till Gaia, från Mörker till Ljus, från Fiskarnas tidsålder till Vattumannens Gyllene Tidsålder. Individuellt och tillsammans återinför vi nu Gudinnans feminina energi och helar den separation som varit ända sen Atlantis Gyllene Tidsålder och fallet därefter för ca 12-13000 år sen. Plejaderna ger en hjärtchakraöppning till den allomfattande Kärleken som är grunden till ditt uppvaknande och din transformation till 5D.

Som Tack till Camilla för hennes arbete och som Tack till Er som kommit hit i denna magiska tid har jag ett kvantastrologiskt erbjudande.

Alla vänner till Camilla får 10% rabatt på mina horoskop genom att beställa och nämna hennes namn. Erbjudandet gäller under tre månader. Det kan kombineras med min nya 10% rabatt för pensionärer, studenter och arbetslösa, dvs då 20% rabatt för dessa grupper! På hemsidan www.soulwarrior.se får du information under menyn ”Våra Tjänster”. Jag kan hjälpa dig räkna att ut priset efter rabatt om du hör av dig till mig via hemsidan eller [email protected] eller [email protected]

Med Ljus och Kärlek i förändringens tid ❤️

Ivar Kristoffersson, Soul Warrior Energy

 

19 May 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)