Ett sorgset farväl

Guider och guidebyten pratar jag ofta om. En guide är till för att hjälpa oss i livet, för att hjälpa och inspirera till ett lättare liv. Ofta har guiden egenskaper som behöver förstärkas inom oss. När jag bytte guide i juni förra året, var jag jätte glad. Min förra guide lyckades jag aldrig känna samhörighet med. Så kom min stora, kraftfulla indinan. Samarbetet med honom kändes helt annorlunda, jag kunde känna hans kraft och stabilitet. Han kändes komplett och jag har många gånger sagt att jag kommer att ha honom som guide länge.

När jag mediterade för en tid sedan fick jag se fyra vitklädda män tillsammans med min guide. De berättade att de är min guides hjälpare, typ sidekickers. Att de fem tillsammans bildar ett team runt omkring mig. Wow, ja det kändes ju bra. Några dagar senare mediterade jag igen och då kom förutom min guide, en av de vitklädda männen. När jag bjöd in min guide till att komma in i min kropp (det är så jag gör när jag jobbar för att inga andra energier ska få tillträde), kom min guide in men inom en bråkdel av en sekund sa det swish och den vitklädde mannen hade tagit min guides plats.

VA?!?!? Vad hände??? Jag fick en ny guide helt plötsligt, utan förvarning. Jag var helt chockad. Eftersom jag var på en vägledd meditation, hade jag inte möjlighet att utforska hans energi närmare utan jag fick bara låta det vara. I flera dagar gick jag med min nya, subtila guide. Hans energi är inte lika kraftfull som min förra guides och därför kände jag inte av honom lika tydligt heller. Jag försökte verkligen använda min fantasi och låtsas att min gamla guide kom tillbaka, men förgäves. Bytt är bytt och kommer inte tillbaka.

Nu har jag fått se min nya guide på närmare håll och han är magisk. De ögonen som han har, utstrålar sådan kraft och samtidigt frid att de säger allt om honom. Så mycket kärlek och omtänksamhet att jag inte längre vill ha tillbaka min gamla guide, indianen. Det var ledsamt att säga farväl till honom men jag har välkomnat min nya guide och gläds åt att jag faktiskt har gått så mycket framåt i min utveckling att jag behöver en guide med ny energi och kunskap.

/img_0498.jpg

2 May 2017


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)