Ett stjärnbarn från Plejaderna

Fram tills för några år sedan, hade jag ingen aning om att själen kunde ha sitt ursprung någon annanstans än från jorden. Jag hade aldrig hört talas om stjärnbarn lika lite som jag visst något om själens utveckling över huvud taget. Jag har sedan jag var väldigt liten varit helt övertygad om att vi inte går här på jorden bara en gång utan att vi kommer tillbaka gång på gång på gång. Hur jag kunde veta det? Jag bara visste. När jag försa gången förstod att jag är ett stjärnbarn, trillade polletten ner. Det är en anledning till att jag har känt mig annorlunda jämfört med andra i hela mitt liv. Då började livet kännas lite lättare. Förståelsen över hur mycket vi alla bär med oss i vårt själsminne och i vårt DNA från olika tider och olika platser. Hur vi alla lär oss våra läxor på olika sätt.

Vid ett tillfälle när jag var på kurs, skulle vi titta på ett tidigare liv. Jag hamnade någonstans där jag flög utan ett flygplan, som en fågel. Jag var lärare och bakom mig flög själar, mina elever, som en V-formation. De som var mest intresserade var närmast mig i denna formation. Min uppgift var att lära dem grunderna om hur livet på jorden fungerar. Förbereda dessa så mycket som möjligt för att slippa möta alla jordsliga utmaningar den hårda vägen. Och jag kommer ihåg att jag la märke till dem som hamnade på efterkälken och att jag tänkte att "Ja, ja, de får väl skylla sig själva som inte är mer intresserade av att lära sig." Jag vet att jag var på Plejaderna och detta minnet bär jag med mig som om det hände igår. Sedan dess har detta varit en av pusselbitarna till vem jag är på riktigt.

Jag har vetat att Plejaderna inte är det enda stjärnstället jag kommer ifrån. Jag har velat veta mer men inte haft en aning om var jag skulle kunna få veta mer. Så en dag i februari detta året, trillade jag över Ivar Kristoffersson. Jag såg ett klipp med honom på youtube och bara visste att det var han som kunde hjälpa mig med mina svar så utan att blinka, beställde jag ett stjärnfrö horoskop av honom. Viktigast för mig var faktiskt att han skulle bekräfta mitt ursprung från Plejaderna och det gjorde han. Jag fick veta att mänskligheten har sitt ursprung från Plejaderna, att de som kommer därifrån är mänsklighetens föräldrar. Det lät vettigt med tanke på vad jag hade varit med om i min meditation.

Ett par månader senare var jag hos ett medium, Ann-Sofie Nilsson, som kanaliserar Jesus liksom jag men hon gör det när hon jobbar, vilket jag inte gör. Hon går in i någon form av trance, skriver och läser det hon skriver. Jag spelade in den sittningen tack och lov och har därför valt att dela med mig av några meningar.

Från starten, kära barn, valde du i skapelsens rymd att verka och vara på Plejaderna. Du är därmed ett stjärnbarn, stjärnbarn min kära. Du strålar extra starkt, dina ögon är genomträngande. De ser allt, uppfattar allt, försöker förstå allt. Ett minne från Plejaderna. Att betrakta allt och alla med kärlekens ögon den feminina energifrekvensen.

Där kom det för tredje gången. Jag fick i den sittningen också redan på att den ring som någon energi fick mig att stanna och helt oplanerat köpa 2017, är en symbol för Plejaderna. Det hade jag ingen aning om. Jag valde ringen och när jag sedan läste beskrivningen för stenen den var prydd med, var det verkligen wow. Ringen är den på bilden. Jag började med ytterligare en förändringsprocess när jag köpte den. Den är min käraste ägodel just nu tillsammans med inspelningen från att jag var hos Ann-Sofie.

Hur kan man då veta att allt detta är sant? Jo, man skapar sin egen sanning. Jag är sökande efter bevis, något som inte är helt lätt i den osynliga, energivärlden. Men när jag, som sagt, har fått samma information från tre olika källor varav den första kom från mig själv, kan jag inte tvivla på att det ligger något i det. Jag skapar min sanning och du skapar din. Bra va?

/min-ring.jpg

Om du också vill veta om du är ett stjärnbarn så kan du ta kontakt med Ivar Kristoffersson. Han kan kolla om du är det innan du beställer. Denna månaden har han 20% rabatt på sina horoskop. Skriv till honom på [email protected] eller sök på hans namn på youtube om du vill lyssna.

9 Jul 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)