Förändringens tid

Den senaste tiden har det blivit tydligt för mig att det händer oerhört mycket omkring oss som skapar förändring. Vi befinner oss i en tid då mycket händer och snabbt går det. Klienter som var hos mig i början på året, kommer nu tillbaka och berättar om allt som har hänt. Flera stycken har valt att avsluta sina relationer för att istället satsa på sig själva.

När en klient kommer till mig för att prata om sin relation, går jag in i den som om jag var klienten och jag tittar på partnern. Jag beskriver vad jag upplever och för de allra flesta så sätter jag ord på det som de har känt. Ofta får jag höra "Ja, precis så är det!" Min uppgift i detta är inte att bestämma hur klienten ska agera, stanna eller lämna. Jag är väldigt noga med att inte fatta någon annans beslut, det är deras karma och det vill jag inte bli inblandad i.

Men det är inte bara avslutade relationer som jag har fått uppleva. Jag har även fått se nya relationer som uppstått som en blixt från klar himmel. Min slutsats av detta är att människor mer och mer blir medvetna om sitt hjärtas sanna röst, att lyssna på den och våga följa den. Jag ser det ofta när jag ritar auror också och rösten är svår att inte lyssna på. Gör jag inte det idag så sker det en annan dag för jag kommer inte undan.

Jag själv befinner mig också i en förändringsprocess. Jag expanderar. Mitt medvetande har höjts, min kropps vibration det samma. Det är både jobbigt och häftigt på samma gång för förändringen kräver extra sömn och att jag får vara med mig själv.

Stilla ditt sinne, släpp dina rädslor och lyssna på vart hjärtat leder dig!

/i-huvudet.jpg

23 Jun 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)