Förledd av en ängel

Titeln på dagens inlägg kommer ifrån en bok med samma namn. För ett tag sedan fick jag boken av en kvinna jag mötte på en kurs. Det är hon som har skrivit den och det är en sann berättelse. Jag började genast läsa den, vad annat kan jag göra när en ängel är inblandad? Några sidor på kvällarna avverkade jag till en dag då jag insåg att det var en dålig idé att läsa den på kvällen. Hela tiden har jag vetat att något hemskt skulle hända och historien fick mig ifrån början att sova dåligt. Den skapade en rädsla i mig. En rädsla för att också bli manipulerad som kvinnan i boken blev.

Boken börjar med att kvinnan får upp ögonen för det andliga och får väldigt bra kontakt med sin guide. En falsk guide visar det sig och ganska snabbt manipulerar och lurar han henne så att hon till slut inte kan skilja mellan vad som är verkligt och inte. Kvinnan hamnar på psyket och hennes berättelse om det är otroligt gripande. Jag har några sidor kvar att läsa men jag vet ju att det slutar bra trots allt, jag har ju träffat henne några gånger och ser fram emot att göra det igen för att prata med henne om det som hände.

Nu vet ju jag att hon hade detta i sitt karma, det skulle hända henne och det har inte jag, men hur det än är så är jag numera extra, extra noga med att skydda mig från det mörka. Jag tror att jag fick boken i min hand för att förstå på riktigt att det mörka existerar. Många gånger har jag hört hur viktigt det är att skydda sig och jag har skyddat mig men kanske inte så noga.

En annan kvinna lärde mig en bön som jag ber varje morgon och kväll:

Från mitt hjärta till universums hjärta. Från universums hjärta till mitt hjärta.

Från mitt hjärta till moder jords hjärta. Från moder jords hjärta till mitt hjärta.

Sedan fortsätter jag med mina egna ord

Jag ber det vita ljuset omge mig och skydda mig från negativa energier.

Jag ber det vita ljuset omge mig och skydda mig från negativa tankar.

Jag ber det vita ljuset omge mig och skydda mig från negativa känslor.

Under tiden visualiserar jag hur det vita ljuset verkligen omger och skyddar mig.

Detta jordar mig och gör att jag känner mig trygg i mitt arbete.

14 Mar 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)