Förvirrad

I mitt arbete som medium är jag med om en hel del olika händelser som är värda att minnas och berättas om. Som när jag höll ljuskväll för en liten grupp för ett tag sedan. Då kom en själ fram som inte hade gått till ljuset. Båda hans systrar hade kommit till ljuskvällen och det fick bli en privat sittning med dem för att hjälpa honom. Eftersom det var flera andra personer med på ljuskvällen som vet vilka jag berättar om så kan jag inte skriva mer av hänsyn till de berörda men det var något fint jag fick vara med om.

När jag är uppkopplad, är jag bara förmedlaren vilket innebär att jag tar emot information och lämnar den vidare. Informationen susar förbi hjärnan och det mesta glömmer jag direkt. Det är både på gott och ont. Ibland hade det varit roligt att minnas lite mer än vad jag gör. Ibland ser jag någon på stan som verkar bekant och jag kan komma ihåg att personen ifråga har varit hos mig på konsultation men jag kommer i princip aldrig ihåg vad vi har pratat om. Då kan en känsla av förvirring torna upp sig. Den där känslan av att jag borde veta något men ändå inte har en aning.

Vid något tillfälle skrev jag här om mina tankar om mitt forsatta arbete som medium, ska jag eller ska jag inte. Jag ska för det ingår i min livsplan men jag har ännu inte klurat ut detaljerna. Det är några omständigheter som gör att det kan bli förändringar av något slag. Ibland önskar jag att jag hade en kristallkula där jag kunde se exakt hur allting ska bli men det är inte så enkelt. Jag får information i grova drag men sedan är det upp till mig själv hur finliret ska se ut. Det är inte helt enkelt att bara stanna i nuet alla dagar. Ibland funderar jag lite för mycket på det som komma skall och det tar energi. Jag har en kunskap om hur saker och ting ska gå till men det är minsann inte alltid jag kan leva som jag lär. I dessa stunder ber jag om hjälp av andra. Någon som kan lyssna och hjälpa mig att släppa det som annars riskerar bli ett ältande. Den där känslan av att släppa är så härlig och får mig att undra vad jag egentligen oroade mig över.

 

borett-logo.jpg

Heminredning på nätet!

19 Dec 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)