God fortsättning

Julen är förbi och ett nytt år har det blivit sedan jag skrev senast. En lång och välbehövlig ledighet har jag haft och nu är jag här med ny energi och ser fram emot året då nya saker ska hända. Jag har alltid tyckt att årsskiften har varit läskiga. Det är många år sedan jag såg nyårsklockorna på tv:n och hörde Georg Rydeberg uttala sina ord "Ring klocka ring...". Så ödesfyllt och skrämmande. I år känns det helt annorlunda. Förmodligen beror det på att jag faktiskt ser fram emot att leva vidare och förverkliga de drömmar jag har. 2012 förde med sig stora förändringar. Några fler sådana år kommer jag aldrig att ha i mitt liv. Så här långt, har alla förändringar varit positiva även om det inte varit odelat positivt hela tiden.

Samma dag som vi skrev på köpekontraktet för huset, skrev jag på min uppsägning från företaget jag varit anställd i de senaste 18 åren. Slumpen eller ödet skulle många säga men jag säger att det var meningen. Allt har en mening även om vi inte ser det direkt alla gånger. Vilken lycka det faktiskt var att bli uppsagd, även om egot talade med hög röst emellanåt och undrade vad i hela fridens namn jag höll på med och vem jag trodde att jag var. Sanningen är den, att jag själv hade tankar på att föreslå för företaget att de skulle säga upp mig. Jag slapp det och fick förmodligen en bättre deal än om jag hade fullföljt min plan. Det var ingen slump, det var meningen.

Hösten var tuff. Flytten tog otroligt hårt på mig och jag kom tillbaka till ett tillstånd av att känna mig utbränd igen. Återhämtningen har tagit tid eftersom jag inte riktigt varken ville eller kunde kännas vid det som hände i min kropp. Att sedan min brist på tillit och att jag började ifrågasätta mitt nya vägval kom i samma veva, gjorde inte livet mycket lättare. Vändningen kom i mitten av oktober då jag var på Touch Universe, en helgkurs då vi jobbade med oss själva. Jag bad om en utmaning av en av mina lärare och jag fick den. TACK Christopher, du gav mig precis det jag behövde. Tacksamheten över detta samarbete är otroligt stor.

Året avslutades med en hel del medialt arbete. Jag har både fått vägleda och heala. Otroliga upplevelser för mig och positiv feedback från klienter. Nu är jag redo att köra vidare!

8 Jan 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)