Gudinnan Athena

För en tid sedan, fick jag ett uppdrag som bestod i att jag skulle hålla i en meditation och kanalisera ett budskap på en ljusarbetarträff i Malmö på kvällen den 8/6. Jag var lite feg när det gällde kanaliseringen så jag satte mig på dagen för att ta ner budskapet. Jag hann inte mycket mer än be om ett budskap till mötets deltagare förrän jag fick se en kraftfull kvinna och jag visste direkt att hon var en gudinna. Hon började visa mig bilder och förklara vad de symboliserade, jag skrev ner hennes budskap. Efter en stund så avbröt jag henne, jag kunde ju inte förmedla ett budskap från "bara" en gudinna, hon kunde ju vara vem som helst, jag ville ha hennes namn och det fick jag: Athena. Hon avslutade det hon ville få sagt och jag som inte kan något alls om gudinnor, tog fram en bok som tillhör Guninnornas orakelkort som jag har.

Om Athena står det följande: Athena är en kraftfull och vis grekisk gudinna som övervakar och beskyddar alla som kallar på henne. Hon är dotter till Zeus och hennes kraftdjur är vita ugglor och svarta duvor. Fastän Athena är en krigargudinna slåss hon med förståndet istället för med vapen. Du kan kalla på henne för att lösa dispyter och för att få beskydd. Dessutom hjälper Athena till med krativa projekt som skrivande, konst och hantverk.

Efter att jag var färdig med kanaliseringen, märkte jag att jag hade ett orerhört tryck över hals- och hjärtchakrat. Det var riktigt tungt att andas. Det satt i länge. Dagen efter var jag på aurakurs hos min mediala lärare. Jag var trött, mysko i huvudet, hade lätt hjärtklappning, mådde lite underligt helt enkelt. Jag berättade för henne om det som hade hänt och hon lät mig förstå att det var en mycket hög energi som jag hade fått in. Myckre högre än den energin som min guide kommer med. Det var inte alls konstigt att jag påverkades fysiskt. Athena hade gjort avtryck i min aura och därför kände jag fortfarande av henne. För övrigt tyckte min lärare att jag var lite feg som inte kanaliserade på plats...

Nu har det släppt men minnet av Athena finns kvar. Detta är mycket större än jag förstod från början och kanske kommer det budskap från henne vid fler tillfällen. Klicka på bilden om du vill läsa det aktuella budskapet.

/athena.jpg

10 Jun 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)