Här och nu

Tack till er alla som jag har fått möta den gångna helgen. Tack för att ni har delat med er av er visdom, tack för att jag har fått dela med mig av min. Tack för all kärlek jag har fått, tack för all kärlek jag har fått lov att ge. En stor, varm kram till er alla ♥

Jag känner stor tacksamhet över att jag letts in på en ny väg i mitt liv. Att jag har låtit mig ledas av min själ, min inre visdom. Tack vare detta får jag möta människor jag kanske aldrig skulle ha mött annars. Helgen som gått har varit fylld med sådana möten, möten med människor jag kanske aldrig skulle ha mött annars. Men nu harde universum ordnat det för oss så vi alla kom till Omberg och sammankomsten som heter Touch Universe. Dagen idag ska jag bara ägna åt att njuta av den upprymdhet jag känner och minnas allt fint som varit. Min farmor har varit hos mig och pratat. Igår var det så påtagligt att jag nästan kunde känna hur hon stod och knackade mig på axeln för att jag skulle lyssna på det hon hade att säga, hon var så ivrig. Redan under en meditation i fredagskväll hörde jag henne säga "Jag ska berätta något för dig", men när jag skulle lyssna vidare var hon borta. Svaret kom igår för då var jag redo för budskapet, det var jag inte i fredags. Igår kunde jag ta emot hennes ord och jag ska minnas det hon sa, bevara det i mitt hjärta.

Idag ska jag njuta av livet som jag har förmånen att få vara med i, njuta av de fina minnen och känslor jag har i min kropp just nu. Ljus och kärlek till er alla!

 

22 Oct 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)