Healing är kärlek och kärlek är healing

Som jag ser det, är healing en kärleksfull handling. Universums överflöd av energi används för att hjälpa någon att läka. Healern är verktyget som ska vara så rent som möjligt och inte gå in och försöka manupulera vart energin går. Vi människor med våra hjärnor och egon som vill väl. Som tror att vi vet vad vi själva och andra behöver för att må bra. När du som healer låter energin flöda genom ditt hjärta och vidare till mottagaren, går den precis dit den ska - i exakt den mängd den ska. Det kan vara så att den går för att läka känslomässiga sår, rätta till tankehärvor, ge celler i kroppen ny energi för att läka eller så jobbar den på det andliga planet. Kanske jobbar den huvudsakligen på ett plan, kanske jobbar den på alla fyra. Det pusslet är alldeles för komplicerat för oss att räkna ut.

Kan healing bli fel? Ja absolut. Det är därför jag anser att det är bra att ha kunskap om energier och hur dessa fungerar. Hur viktigt det är att lära sig heala utan att ge av sin egen energi. Så länge du bara är verktyget och lyssnar på din guide eller intuition som berättar när du är färdig, blir det precis som det ska.

Som jag ser det, kommer all healingenergi från samma källa, energin är elektroner i sitt ursprung. Det finns en uppsjö av olika healingmetoder där man gör på olika sätt beroende på att vi alla är individer med olika tro och som vill ha saker på olika sätt. Vi tilltalas olika. Hur det än är så tror jag att det mesta är samma med samma resultat.

Det finns de som hävdar att deras metod är så kraftfull att den absolut inte får användas på djur. Det låter fel i mina öron. Flödet och mängden energi reglerar sig efter mottagaren. Om intentionen är att ge healing för mottagarens högsta bästa så blir det så. Självklart kan man önska men inte kliva in och manipulera.

Då kan man ställa sig frågan: Om det nu är så att alla förmedlar samma energi, är ett rent verktyg och jobbar för klientens högsta bästa. Hur kommer det sig då att resultatet blir olika? Jo, för att healers, verktygen, vibrerar olika, har olika energi, och eftersom energin passerar den fysiska kroppen så blir den påverkad av kroppens vibrationer. Det är en anledning till att det jobbas mycket med min vibrationshöjning, för att jag ska kunna möta människor med en hög vibration och göra skillnad även för dem.

Jag har tidigare upplevt att min healing har jobbat mycket på mina klienters mentala plan. Att just den frekvensen i mig har varit kraftfull. Jag håller dock på att ändra den uppfattningen för det känns inte som om det är så snävt längre. Jag har uppgraderats i mig, vibrationen i min fysiska kropp, och jag märker att det har tagit min healing till en ny nivå. Den har uppgraderats med mig och blivit ännu mer kraftfull. Det är så fräckt!

/healing-is-.jpg

15 Nov 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)