Idag är den första dagen i mitt nya liv

Så kom dagen jag väntat på till slut. Dagen då överlåtandet av mitt gamla hus skulle ske. I en hel månad har jag slitits mellan gammalt och nytt, spara eller slänga, packa ner och packa upp. Det är också det som jag låtit er läsa om. Mina tankar, mitt slit. Även om jag har varit otroligt glad över vårt nya hus så har det gamla legat över mig som ett ok. Oket är borta nu.

Nu har jag några dagar med barnen hemma innan de börjar skolan. Sedan är det hög tid att börja planera för hösten. Jag vet ännu inte helt vad jag ska göra. Utbildningen jag hade hittat visade sig vara flyttad fram till våren så jag får leta efter någon annan kurs. För att jag ska lära mig något nytt är självklart.

Snart fortsätter även min mediumutbildning och så ska jag gå en kurs i personlig och andlig utveckling. Jag ser fram emot att komma in i det normala igen. Snart börjar även min nya meditationsgrupp här i Malmö. Det ska bli extra roligt eftersom Lena, en av mina medmeditanter från Veberöd, går där och Lena är en kvinna som jag tycker så mycket om. Jag hade sett henne på byn många gånger och reflekterat över hennes utstrålning och kraftfullhet. Så en dag hamnade vi i samma meditationsgrupp. Det fanns en mening med det och jag är otroligt glad över att ha lärt känna henne och får fortsätta träffa henne trots att jag lämnat "vår" by.

15 Aug 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)