Jag avslutar 2015

2015 blev året jag hade väntat på länge. Äntligen friskförklarade jag mig själv från utmattningen vilket innebar att jag äntligen, efter nästan fyra års väntan, fick registrera mitt företag. Min dröm har äntligen gått i uppfyllelse, jag lever min dröm. Jag har utmanats och testats gång på gång, min envishet har tagit mig igenom allt. Jag lägger några tuffa år bakom mig och blickar framåt.

I höst har jag jobbat mer än jag gjort på 4,5 år och mot slutet, de sista veckorna innan jul, var det kämpigt. Bara lite till, bara lite till. Jag vet, som vanligt, men jag måste ändå säga att jag har blivit mycket bättre på att lyssna på kroppens signaler. Jag vet vad jag har gjort fel, saker som jag måste tänka på i fortsättningen.

Denna veckan har jag jobbat lite och det känns att de sex lediga dagarna jag hade i samband med julen har gett utdelning och nu ska jag vara ledig en vecka till. Jag måste ta hand om mig, fylla på med ny energi och inspiration.

För ett år sedan berättade min guide att jag inte hade en aning om allt som skulle ske 2015 och det hade han rätt i. Jag hade ingen aning om att jag skulle komma igång så bra med mitt företagande, jag hade ingen aning om att jag skulle utforma en medial kurs och att den skulle bli fullbokad. 26 ljuskvällar har det blivit, de flesta på egen hand så det är många buskap som har förmedlats. Alla har inte nått fram men de flesta. Mycket uppskattning och nya återkommande klienter. Jag är överväldigad och oerhört tacksam.

Jag ber om ett stabilt 2016, att få jobba vidare i lugn och ro, fina samtal, att utvecklas och att få behålla gnistan. Gnistan som gör att jag är där jag är. Utan den blir jag ingenting.

Med dessa sista ord inför årsskiftet önskar jag dig GOTT NYTT ÅR!/life-is-responding.jpg

30 Dec 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)