Jag har föreläst

För en tid sedan blev jag kontaktad av en kvinna som undrade om jag ville komma och prata om andlighet och hur det är att vara medium på två dagcentraler som hon jobbar på. Självklart tackade jag ja, det var ju ett roligt jobb att få. Idag gjorde jag den första och det var väldigt inspirerande att få berätta om min syn på livet, om själen och att det finns en mening, vi har alla en plats att fylla. Damerna var först lite försiktiga med sedan kom de igång, tack och lov för jag fick prata en stund innan. Så länge att jag började undra om de var tysta för att de var intresserade eller för att jag inte sa något intressant. En av damerna ställde en fråga och för att kunna svara på frågan, bad jag att få använda henne som exempel. Jo, det stämde och det höll hennes väninnor med om. Precis det är meningen, att man ska kunna känna igen sig i mina beskrivningar. Syftet kan vara att bli påmind om saker som man inte går omkring och tänker på varje dag.

Vi pratade om själen och att den lever vidare, hur cellminnet kan aktiveras så att man ibland känner att man har varit på en plats förut eller känner igen en människa som man vid närmare efterforskning verkligen inte har träffat förut. Mycket av det jag förmedlar är kunskap som jag har fått på de teoretiska utbildningar jag har gått och ofta försöker jag koppla det till egna erfarenheter, saker jag själv har varit med om, bara för att det ska bli mer än fakta. För mig är upplevelsen viktig eftersom det är på det sättet saker blir på riktigt för mig. Genom detta annorlunda sätt att jobba på, blir jag påmind om hur mycket jag har lärt mig på den korta tid jag har hållt på med min mediala utveckling. Tänk att det inte ens är tre år sedan jag började och hur mycket som har hänt.

Nu har ytterligare ett buskap som jag fått till mig själv gått i uppfyllelse, att jag skulle undervisa och lära andra. Nog för att jag gör det ofta i de möten jag har med klienter men detta var ett ytterligare kliv framåt. Ett kliv som känns bra för damerna applåderade och tackade så jag är övertygad om att de också är nöjda.

29 Oct 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)