Jag har sett en jordbunden själ

Idag är det som om luften har gått ur mig. Jag har haft mycket att göra på sistone, har tänkt många tankar och nu känner jag att hjärnan är lite trött. Det är så många positiva saker som händer och jag suger åt mig som en svamp men som sagt så skapar det också många tankar. I veckan har det blivit bestämt att jag ska lära mig ytterligare en massagemetod som heter regndroppsmassage. Den fick jag ögonen på för snart ett år sedan och snart är det alltså dags, ser fram emot det.

En händelse som skakade om mig lite grann, var när jag var ute med hunden härom dagen. Jag hade stannat för att han skulle lukta på något. Jag stod och väntade när jag i ögonvrån såg något svart som kom susande genom luften rakt mot mig i höjd med mitt huvud. Det gick otroligt snabbt och jag reagerade med att ducka. Men det var ingen där. Jag hann uppfatta att det var en svart energimassa med en diameter på några decimeter, lite mindre än ett huvud, och förstod direkt att jag skulle titta på det med mitt mediala seende. Jag fick in att det var en jordbunden man och han var tung i energierna.

Jag lät även en medial vän titta på händelsen och hon beskrev energin på samma sätt som jag hade uppfattat den (att det var en jordbunden man) med tillägget att han blev lika förvånad som jag för ingen brukar se honom. Jag brukar inte se de andra frekvenserna med mina fysiska ögon för det seendet stängde jag ner på grund av rädsla för många år sedan. Nu för tiden ser jag allt med mina inre ögon, det är praktiskt för då slipper jag överraskningar som denna även om jag måste tillstå att det är lite fräckt att få ytterligare bevis på att den andra sidans existens.

/jag-ar-stark.jpg

 

25 sep 2015

Boka tid

 

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från Hathor 211009

Budskap från gudinnan Hathor 210924

Nyhetsbrev september 2021

Budskap från gudinnan Hathor 210908

Kanaliserat budskap från Plejaderna 210827

Kanaliserat budskap från Ashtar Command 210610


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev