Jag har sett ett rymdskepp - igen

När jag låg i min säng och läste härom kvällen, fick jag en bild av ett rymdskepp i mitt huvud. Det var jättestort och jag såg att det var stationerat på samma sida av huset som där vårt somrumsfönster ligger. Bilden var så tydlig att jag till slut var tvungen att dra upp persiennen för att som om det var där på riktigt. Det var en ganska klar kväll men nej, inget rymdskepp.

Förra året gjorde jag, som du kanske har läst, en astralresa till ett rymdskepp en natt. Det var inte lika stort som detta så jag vet att det inte är samma. Eftersom jag vet hur jag kan resa iväg så var det bara att gå in i stillheten och åka. Jag kom in i rymdskeppet och det var enormt. Jag kunde inte se någon fysisk gestalt där men däremot upplevde jag energi. Det var en gigantisk, kraftfull ljuspelare i olika färger och oerhört fascinerande. Jag närmade mig och kände hur energin gick in i mig. Det var helt okej för energin var god. Tyvärr slutade min upplevelse där för sedan minns jag inget mer.

Rymdskeppet låg kvar på samma plats kvällen efter och jag försökte ta mig tillbaka för att få veta mer om det men jag minns inte mer än att jag kom dit. Så jag får väl försöka igen och igen tills det är meningen att jag ska få se mer. För att det är meningen är jag helt övertygad om, annars hade jag inte fått se det från början....

 /ufo.jpg

15 mar 2017

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

När tilliten sätts på prov 200320

Gick Atlantis under? 200305

Kanaliserat budskap från Maria Magdalena 200219

Tankar kring prövningar i livet 200110

Kanaliserat budskap från Maria Magdalena 191213

 

 

Nyhetsbrev mars 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev