Jungfru Maria på besök

Igår satte jag mig med papper och penna för att se om någon ville komma med ett budskap till oss. Jungfru Maria kom och wow vilken kärlek, ödmjukhet, vänhet hon kom med. Jag har aldrig tidigare upplevt henne så jag blev helt uppslukad och tagen. Jag kände hur hela mitt inre andades ut. Det blev inget kanaliserat budskap i form av en lång text för istället lät jag mig bara vara ett med henne och tog emot informationen lite friare.
 
Jag har ju regelbunden kontakt med Jesus och när jag jämför deras energier så finns det vissa likheter men även en stor skillnad. Han är mer bestämd och kraftfull i sin uppenbarelse även om han liksom sin mamma kommer med kärlekens budskap. Jag önskar innerligt att jag liksom bara kunde plantera deras energier i dig så att du också fick känna och uppleva, det är svårt att sätta ord på upplevelsen.
 
Jungfru Maria påminde oss om att komma ihåg att inte ta så allvarligt på livet. Förlåtelse skapar en stor inre frid och genom att förlåta dem som du tycker har gjort dig orätt så blir du ett med dig själv. Fokus riktas på dig själv, kärleken till dig själv och du sparar en massa energi på onödiga tankar och ältande. Hela du förändras i ditt eget energifält och du blir nöjdare, gladare och kan se livets möjligheter med nya ögon.
 
Bjud in Jungfru Maria och låt henne hjälpa dig, hon finns för dig och med dig.
 
Stor kärlek och varm kram ❤️
/jungfru-maria-i-rom.jpg
2 Aug 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)