Kan två människor göra regression tillbaka till samma liv samtidigt?

Det kom ett sms från en man som berättade att han och hans sambo ville göra något andligt tillsammans och undrade om de kunde komma till mig för att göra en regression. De regressioner jag gör, sker genom att klienten tas ner i hypnos och sedan vidare in i ett tidigare liv. Visst kan jag be andevärlden om hjälp och se klienters tidigare liv men jag tycker inte att det är ens hälften så kraftfullt och lärorikt som att få upplevelsen själv så därför rekommenderar jag hypnos.

Självklart såg jag inget hinder till mannens förfrågan, dock gjorde jag tillägget att det är andevärlden som bestämmer vart de kommer och avgör vad de behöver uppleva just nu. Paret kom och vi samtalade om vad deras intention var, vad de själva hoppades att få svar på. Önskningen var ivägskickad och vi satte igång. De kom till samma liv och de gjorde ett fantastiskt arbete där tillsammans. De fick inte svaret på det de önskade mest men det kom något annat värdefullt. De fick med sig budskap från sig själva ur ett högre perspektiv och när de skulle fastställa var livet hade varit geografiskt och tidsmässigt, fick de till sig samma svar. Det var verkligen jätte häftigt, speciellt som jag drog mig lite för att ställa just dessa frågor eftersom risken var att olika svar liksom skulle ta död på deras upplevelse.

Innan jag tog dem tillbaka till sitt nuvarande liv, fick deras anhöriga på andra sidan möjlighet att lämna budskap, vilket de också passade på att göra. För mig var det en mäktig upplevelse och jag är otroligt tacksam över att få ha varit en del i detta, att jag inte var rädd för att misslyckas utan tog mig an utmaningen. Jag tog ett erfarenhetskliv framåt!

Äntligen har också balkongen på vårt hus blivit färdig vilket har gjort att även trappan som leder in i mitt arbetsrum har kunnat byggas. I fredags gjorde min sambo det sista som möjliggör en användning. Han är så duktig.

 

11 Aug 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)