Kanaliserat budskap

Igår när jag var på medial träning "lekte" vi ljuskväll, det vill säga vi skulle ge budskap till varandra inför varandra. Vi var sju stycken inklusive min lärare. En anledning till att jag var med om det är att jag ska försöka få ett nytt mediumcertifikat som är för arbete i mindre grupp. Nog för att jag både kan och gör det redan men ett officiellt godkännande känns alltid bra att ha.

När vi mediterade på morgonen igår, kände jag att det var något stort som skulle ut. En kraft som ville göra sig hörd. Det passade inte just då men sedan, när jag fick tillfälle, lät jag det komma. Budskapet är till oss alla och kommer från min guide:

Vi lever i en tid med oerhört staka energier runt omkring oss, energier som kan upplevas som turbulenta och jobbiga. Dessa energier är till för att lyfta oss till en ny nivå, den flödar och vi ska inte bli skrämda av dess kraft. Jobba inte emot utan bara följ med i flödet i trygg vetskap om att den för var och en av oss framåt och uppåt i den takt som vi klarar av. Vi är alla på olika nivåer i denna spiral av energi och det är precis som det ska vara. Här liksom i övriga livet, har var och en sin plats. Du är precis där just du ska vara. Kämpa inte emot, följ med, allt är precis som det ska.

Det här budskapet vänder sig till oss alla men jag fick det för att det är en speciell påminnelse till mig. För att jag ska förså hur påverkad jag är. Jag har haft det väldigt jobbigt energmässigt och somliga dagar har jag nästan inte orkat komma ur sängen. Detta berättar för mig att min låga energi dessa dagar inte bara handlar om att jag har tagit dåligt hand om mig utan att jag faktiskt är påverkad av flödet runt omkring mig. Denna kunskap ger mig mod att vara låg somliga dagar utan att undra vad det handlar om och rädsla över att ha varit för aktiv. En skön vetskap så nu är det bara att hänga med!

28 Feb 2014


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)