Kanaliserat budskap från Arcturus 190301

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus via Camilla Nilsson 2019-03-01

 

Att leva ett liv på jorden är utmanande om man väljer att bli ett med sina prövningar. Ni människor som komplicerar saker, gör dem svårare och mer omständliga än de behöver vara. Ni tillåter er att vandra in i varandras energifält och bli ett med saker som egentligen inte tillhör er. Förstorar upp, går in i andras prövningar och lidande. Som om ni trodde att det är bra att göra så. Tvärtom.

Genom att vara en stöttepelare till den som blir prövad, kan många processer snabbas upp. Processer som leder till att prövningarna möts, blir lösta och sedan försvinner som dimman när solens strålar tränger igenom. Istället för att låta prövningarna lösas upp likt en dimma så förvärrar ni många processer. De fastnar i alla inblandades energifält och blir mycket svåra att släppa taget om och ses som avslutade.

Att leva ett jordsligt liv är sannerligen prövande många dagar. Konsten att leva ett bra och harmoniskt liv, handlar om att inte låta sig påverkas av de alla drama som utspelar sig runt omkring dig.

Att bli en betraktare före att interagera.

Att vara en god vän eller medmänniska hellre än att spä på och förvärra det som sker.

Genom att låta processerna ha sin gång så blir livet lättare för er alla. Kom också ihåg att många händelser som ni kallar prövningar ofta utgår från er själva. Ert inre föder något som ni egentligen inte vill se. Era prövningar kommer ofta ur rädslor och brist på tillit. En prövning är alltså en spegling av ert inre. När ni kan se och känna det släpper bördan. Bördan löses upp likt dimman när solens strålar tränger sig igenom.

Jag är Ra från Arcturus och jag har kommit för att höja mänsklighetens energivibration genom min kanal Camilla. I kärlek och samförstånd.

1 mar 2019

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus 191105

Kanaliserat budskap från Jesus 191104

En magisk helgkurs i Ronneby 191024

Att programmera om tankarna 191002

Jakten på lycka 190926

 

Nyhetsbrev november 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev