Kanaliserat budskap från Arcturus 190304

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus via Camilla Nilsson 2019-03-04

 

Kära människomänniska. Du som så ofta är i dina tankar och som så ofta blir vad du tänker. Dessa underbara tankar, en nödvändighet absolut, men ska du verkligen bli det du tänker? Hindrar inte dina tankar dig från att se det som verkligen är? Att verkligheten kanske inte är som du tror.

Dina tankar vars syfte är att leda dig framåt i samverkan med det automatiserade systemet i din kropp. Det automatiserade systemet som tillsammans med din hjärna kan få energier att stagnera. Stagnation som orsakar svårigheter att skapa för din vinning, för din utveckling.

I arbetet med att hjälpa till att höja era medvetanden, ser vi allt som oftast hur struktur och analys ligger som en barriär. Ett filter som filtrerar bort vår hjälp. Ett filter som tror att du vackra människomänniska kan bäst själv. Vet bäst själv.

Visst ser vi att det händer mycket hos er.

Visst ser vi att uppvaknande sker.

Visst ser vi utvecklingen.

Men nu vill jag lyfta upp denna fråga för att få dig att reflektera över din medvetenhets utveckling en stund.

Reflektion vars svar enbart du har tillgång till.

Enbart du kan känna hur och i vilken takt du utvecklas, alltså höjer din medvetenhet.

Om du kommer fram till att du har stått stilla i din utveckling en tid så reflektera över om stilleståndet är självvalt eller om det helt enkelt bara råkat att bli så. Kom ihåg att du, med hjälp av denna insikt, också ger dig själv möjlighet att förändra.

Förändring kan ske genom att du blir på det klara med vad som har orsakat stilleståndet och så ber du om hjälp med att lösa dina knutar. Detta i kombination med meditation där du föreställer dig att upplysningens lampa tänds inom dig. När ditt inre lyser, lyser även ditt yttre. Kanske möter du någon som behöver hjälp med att tända sitt inre ljus. På detta sätt blir du en ljusspridare du vackra människomänniska.

Balans är ett viktigt ord att bära med sig.

Balans för att inte gapa efter mer än du klarar av att ta hand om.

Balans för att din utveckling inte ska gå fortare än vad ett jordsligt liv kan möta.

Balans för ditt välmående.

Balans för att du ska hålla i längden.

Det är av yttersta vikt att du i din vackra människokropp kan fungera fullt ut i din fulla potential. Min vän, det finns många runt dig som kan hjälpa dig, inte bara jag som kommit med detta budskap. Hjälparna är många. Kalla och be om hjälp så blir du hjälpt. Jag sänder ljusets gyllene skimmer över dig.

I kärlek och samförstånd. Ra från Arcturus högsta råd.

6 Mar 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)