Kanaliserat budskap från Arcturus 190315

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus via Camilla Nilsson 2019-03-15

 

Mina vänner.

Jag är Ra från Arcturus som har kommit till er denna dag, utsänd av mina vänner i Rådet. Mina vänner men också era vänner ty vi är många som arbetar för att hjälpa er i er uppstigning.

Vi är många som vill hjälpa er att harmoniera med Moder Jord. Höja era vibrationer för att på så sätt skaka av er tyngden som vilar på era axlar likt en mantel. Tyngd som ni har samlat genom århundraden. Liv efter liv. Tyngd som kan definieras på många olika sätt. Ni har alla olika sammansättning. Den samlade tyngden kan innehålla bland annat ansvar, skuld, skam, samvete, plågor och jobbiga liv på många sätt. Liv som ni har gått igenom på er resa. En resa mot utveckling.

Ni alla har varit på båda sidor av att ge och av att få.

Ni har missbrukat, ni har blivit missbrukade.

Allt detta för att förstå att myntet har två sidor. För att i er själ förstå detta fullt ut, måste båda sidorna av myntet vara tydliga. Först då har ni förstått och sett helheten.

Ni är många som bär på en tyngd helt i onödan. En tyngd som tar alldeles för mycket kraft och som hindrar er från att leva livet fullt ut. En tyngd som håller er tillbaka. Lita på att du se alla dina mynts sidor klart. Du behöver inte längre tyngas av det som varit.

Jag ber att få hjälpa till med att lätta denna börda.

Jag ber om tillåtelse att få hjälpa dig att bli fri.

Fri att vara den du är.

Fri att känna vem du är.

Fri att leva ditt liv utan tyngdens bojor.

Jag kan bara hjälpa dig om du tillåter processen att ha sin gång. Du har burit på en tyngd som du trott att du skulle bära. Så är icke fallet. Det finns ingen anledning, ingen har tvingat dig till detta. Tyngden är skapad från minnen. Minnen av liv du levt. Kanske har du trott att du måste bära den till tidens slut. Så är ej fallet.

Låt tyngden falla som en mantel som släpper från dina axlar. Känn lättnaden som infinner sig. Upprepa denna ritual om och om igen, ha tålamod, och känn hur du för varje dag som går blir friare och friare. Du höjer din vibration.

Jag är Ra från Arcturus och jag är här för att hjälpa er i er process i utvecklingen på jorden. I kärlek och samförstånd.

15 mar 2019

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus 191105

Kanaliserat budskap från Jesus 191104

En magisk helgkurs i Ronneby 191024

Att programmera om tankarna 191002

Jakten på lycka 190926

 

Nyhetsbrev november 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev