Kanaliserat budskap från Arcturus 190617

Genom Camilla Nilsson 190617

Jag är Ra från Arcturus och jag har återigen kommit för att prata om energier och frekvenser.

Många av er känner av de stora förändringar som pågår på jorden just nu. Det är inte bara så att vissa av er känner energierna, somliga av er kan även se dem. Hur de stiger upp från Moder Jord likt en dimma. De stora förändringar som pågår just nu, gör att era medvetande går till en ny nivå. Detta nya medvetande som ökar er känslighet.

Känslighet för omgivningen och omgivningens sätt att leva.

Känslighet och tolerans inför ditt eget liv.

Din egna känsla av behov att att bli ren. Det blir svårare att bära någon annan då jaget sätts i fokus. Jaget i det här fallet ska ej blandas ihop med egot ty i det här handlar jaget om att bli så ren som möjligt i den fysiska kroppen. Att leva utifrån sina egna behov och för att kunna möta det nya som väntar. En omskakande tid.

Det är nu extra viktigt med sömn och återhämtande aktiviteter för dessa stora uppstigningsprocesser är energikrävande. Den fysiska kroppen som på sätt och vis struktureras om likt ett pussel där pusselbitar ska byta plats. Så förstå att detta är en tid då du extra mycket kan ha ett behov av att vara själv. Förstå att detta beror på att du behöver skydda din energi och låta de stora förändringarna slå igenom. Du förändras, du blir lättare i både kropp och sinne.

Du blir allt mer klarseende och klarvetande viket också är en del i uppstigningsprocessen. Att se och att veta. Du öppnar upp och fördjupar dina telepatiska förmågor och detta är en stor energimässig förändring som kroppen behöver vänja sig vid för att lära sig möta och ta hand om.

Mina vänner. Det är spännande tider både för er som lever på jorden men även för oss som jobbar med er, för ert ökade medvetande handlar inte bara om det som pågår på jorden, det handlar även om medvetenheten kring vår existens. Er telepatiska förmåga är inte bara inställd på de jordiska kanalerna utan även på de utomjordiska. Ni stiger i frekvens, närmar er oss till viss del. Er känsla för oss och er förmåga att kommunicera med oss.

Vi är så glada för detta gör att allt går mycket fortare. Önskningar som manifesteras fortare. Kom dock ihåg att vara varsam med vad du skickar ut. Vad du önskar dig. Positivt attraherar positivt och vice versa. Allt går snabbt, så snabbt. Med denna information, vill jag att du ska lyssna inåt för att göra det som känns rätt för just dig.

Om du märker att din känslighet inför andra har ökat så tillåt dig att dra dig tillbaka ett tag så att de nya energifrekvenserna i dig får ta plats på riktigt. Rensa ut det som inte gynnar dig, ditt energifält och din fysiska kropp. Nu kan en extra detox vara på sin plats. Nya spännande energitider väntar. Vi jublar och hejar på er alla.

I kärlek och samförstånd, Ra från Arcturus.

18 Jun 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)