Kanaliserat budskap från Ashtar 201123

Genom Camilla Nilsson 201123

 

Rikta uppmärksamheten inåt, inåt och åter inåt. Låt inte yttre faktorer distrahera dig. De yttre faktorer som gör att ni människor har gått in i en kollektiv rädsla. Ni har ju blivit rädda för varandra. O kära jordbor. Hur kunde ni låta detta hända?

 

Se bortom allt detta och se hur det är listiga energier som distraherar er och se så lätt det var att gå i denna fälla. En hel värld som slår på stora trumman för att skrämma, skapa oro och hysteri. Allt detta är en skenmanöver för att ljuset hade blivit så starkt. Så många människor på jorden som hade vaknat.

 

Fortsätt att hålla fokus inåt. På det inre ljuset. Stå i det inre ljusets kraft. På detta sätt kan du hjälpa de själar som har kommit vilse på livets väg. Som på grund av yttre distraktioner har slutat att leva. Rädda för att leva för att de är rädda för att dö. Det spelas på era rädslor. Men ser du hur rädsla för döden skapade rädsla för att leva? Tror du på riktigt att det var därför du kom till denna jord i denna tid? För att vara rädd för att leva?

 

Lev, lev, lev. Var i livet. Var i ditt liv i din kropp.

Njut av det som är njutbart.

Gläds åt det som går att glädjas åt.

Älska och låt dig bli älskad.

Var i din kraft och i tillit till att du är gudomligt omhändertagen, gudomligt beskyddad.

 

Gå inte in i andras agendor, de som inte gynnar dig. Finn dina jämlikar och lev tillsammans. I sann glädje och kärlek som ni sällan gjort förut. Se allt det nya som föds ur detta och se hur du står kvar stadigt när allt är över. När detta pågående krig på jorden är över. När det brända ligger och pyr. När du kan se effekterna av kriget. De mörkas förespråkare som faller på eget grepp. Då är kriget över och det är nära nu.

 

Håll ut. Fäst blicken inåt, se ditt ljus och känn din kraft.


/lord-ashtar-ashtar-command-230x300.jpg

 

Med kärlek och vördnad.

Din vän Ashtar Command.

24 Nov 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)