Kanaliserat budskap från Gudinnan Athena 200817

Budskap från Gudinnan Athena genom Camilla Nilsson 200817

Jag är här för att ge dig kraft. Modet att fortsätta ditt ljusarbete, modet att fortsätta sprida ditt ord. Jag ger dig min kraft, jag ger dig min klarsynthet, jag ger dig min förmåga att aldrig ge upp.

 

Jag vet att det är tuffa tider just nu. Det pågår många krig runt jorden och dessa strider, energier, påverkar många ljusarbetare. Vi som jobbar för ljuset har övertaget och snart har vi segrat. Den sista striden närmar sig men med tiden mätt ur ett jordsligt perspektiv, kan det dröja ännu ett tag.

 

Stora saker kommer att hända när jordens år 2020 övergår i 2021. Stora saker, fantastiska saker, en känsla som att du kommer att andas ut. Kanske upplever du livet nu som att du håller andan. Håller andan som om du väntar på något. Som om du inte vågar andas. Det är kriget i jordens närhet som ger dig denna känsla. En spänd förväntan och kanske oro över vad som är på väg att ske. Men jag ber dig att ha förtröstan. Du behöver inte oroa dig utan jag ber dig istället att lägga ett energibeskydd runt dig så du inte behöver bli involverad i dessa krig.

 

Vi kan kalla krigen som strider mellan ljus och mörker. Du vet att både ljus och mörker existerar, att det alltid kommer att existera. Efter dag kommer natt och hur skulle det annars vara i er värld? Dessa krig handlar bland annat om att få slut på de politiska manipulationerna av er planet. Att få slut på det styrande som inte sker för människans bästa. Det handlar även om jämställdheten mellan man och kvinna. Maskulint och feminint. Att föra fram kvinnans lika rätt till existens.

 

Många av era ledare på jorden agerar inte bara utifrån egna tankar utan har även en påverkan från andra dimensioner liksom min kanal denna dag. Skillnaden är att jag tillsammans med min kanal verkar för människans frihet medan många andra verkar för att ha människan under kontroll.

 

Ha förtröstan min vän. Den sista striden närmar sig och sedan infinner sig det verkliga ljusarbetet på jorden som innebär att hjälpa alla som släpps från sina bojor. Som får sin frihet. Förvirringen som uppstår när styre förändras, grepp som lossas. Var förberedd min vän. Låt inte krigen påverka dig utan stå kvar i din kraft, i din energi. Jag stöttar dig på vägen.

 

Med kärlek, din vän Athena

17 Aug 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)