Kanaliserat budskap från Gudinnan Hathor

Genom Camilla Nilsson i maj 2021. Denna finns också med på min inspirationsvideo som publicerades den 14/5 2021. Följ länken till youtube om du vill lyssna på budskapet och höra mina reflektioner, det kommer mot slutet.
 https://youtu.be/8S9p96tR3I8

 

Att bära på ilska och frustration hindrar glädje från att strömma genom kroppen. Denna ilska och frustration ligger som ett lock som förhindrar att du ska stiga i frekvens.

 

Tålmodighet sägs vara en dygd men kom ihåg att det i vissa fall kan stjälpa snarare än att hjälpa. Det är viktigt att se de tålmodigheter ett liv kan kräva och hur dessa kan behöva mätas på olika sätt.

 

Du kan vara tålmodig med att låta någon komma på något.

Du kan vara tålmodig med att vänta in något eller någon.

Du kan vara tålmodig med när någon säger eller gör något orätt mot dig.

När ditt ego vill ge igen men din själ säger att det inte är en lösning.

 

Du lever på jorden.

Din själ lånar din kropp en stund.

Din kropp denna gång, andra kroppar vid tidigare inkarnationer. Precis som ni ofta är hårda mot er själva när egots röst har talat lite väl högt, på samma sätt behöver själens röst också ifrågasättas då och då. För de spår din tålmodighet kan sätta lagras i din kropp, inte i din själ.

 

Det är din kropp och ditt ego som belastas och känns tunga. Därför behöver du vara duktig på att se tålmodighetens olika områden och skiftningar och lägga dem alla separerade. Se på varje del av ditt liv där din tålmodighet används.

 

Du kan föreställa dig lappar där var och en situation är beskriven och du ligger dessa lappar sida vid sida.

Se nu på en lapp i taget och känn efter hur beskriver situation känns.

De som känns bra, kan du lägga åt sidan tills nästa inventering.

De du känner är inaktuella kan du kasta.

De som väcker något till liv i dig är de dags att ta itu med.

 

Kom ihåg att du även nu behöver ha tålamod för förändringsprocesser tar tid men nu är bollen i rullning. Så fort bollen bara har snurrat ett kvarts varv, börjar det lätta. Som att lossa på en skruv som har hållit något på plats hårt, blir du friare, rörligare, lättare och gladare. Plötsligt kan glädje flöda igen och du stiger i frekvens.

 

Grattis och lycka till!

 

Med kärlek och värme

Hathor

14 May 2021


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)