Kanaliserat budskap från Jesus 191025

Genom Camilla Nilsson

 

Jag är Jesus. Jag kommer i kärlekens skrud och jag ska tala med dig om tacksamhet.

Låt ordet sjunka in i dig, tacksamhet. Det finns mycket att vara tacksam över du kära människo människa.

Låt tacksamheten omsluta dig och känn hur skönt avslappnad din kropp blir.

Känn tacksamhet och vet att tacksamhet är en attraherande energi.

Tacksamhet attraherar kärlek.

Tacksamhet attraherar livets överflöd.

I din tacksamhet ser du på livet med kärleksfulla ögon.

I din tacksamhet glider eventuella problem och bekymmer bort.

Svävar iväg. Tappar kraft.

Hjälper dig att inte hamna i lidandet. Lidandet som är så lätt att hamna i av många olika anledningar.

Att vara i lidandet är en sammandragande energi. Sammandragande för du får svårare att se dina möjligheter. Det som uppstår blir då att du stirrar dig blind. Ett uttryck ni på jorden har skapat för att beskriva upplevelsen av att inte se sina möjligheter. Så när du då väljer tacksamhet och kärlek istället, ger du dig själv möjlighet att se på livet från en annan vinkel. Du ger dig själv möjlighet att lösa upp livets knutar. De knutar som någon gång alla får uppleva.

Hur hård knuten är, hur lätt eller svår den är att lösa upp, beror på hur du väljer att ta hand om den. Ju mer ilska, frustration, irritation du stoppar in i livets knut, desto svårare blir den att lösa upp. Om du istället väljer att se på knuten med kärlek, kan effekten bli att knuten löser upp sig själv. Som magi. Som om magiska händer löste upp den.

Det är så lätt att handla i affekt när något händer men mitt råd till dig är att alltid först ta ett andetag och se om du kan se på det inträffade med andra ögon, med en annan energi. Att bära med dig ordet acceptans och plocka fram det vid dessa situationer, hjälper dig att inte göra knuten hårdare.

Lär av livet. Låt livet lära dig. Låt livet berika ditt liv. Ditt unika liv med dina unika möjligheter. Just ditt liv har ett speciellt syfte. Just du är här av en anledning. Se ditt värde. Se det du har att bidra med. Du är här för att du har valt att vara en del av livet på jorden i denna tid. Jag går med dig längs livets väg. Idag och alla andra dagar.

Med kärlek. Jesus, Sananda.

4 Nov 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)