Kanaliserat budskap från Jesus 201017

Genom Camilla Nilsson. Besök gärna http://www.st-germain.se/ om du vill läsa budskap från andra källor också.

Mina kära barn, mina kära vänner på jorden.

Utvecklingens tid pågår så som ni så väl känner till. Denna utvecklingens tid som gör att livet kan uppfattas gå i höga vågor och djupa dalar. En känsla av att gå lika mycket bakåt som framåt. Frustrerande stundom.

 

Jag vill påminna om att detta endast är illusionens känsla. Den har inte med verkligheten att göra. Är inte förankrad i verkligheten utan är som jag nyss uttryckte enbart en illusion. Hur kan man då definiera uttrycket illusion? På många olika sätt då illusionen innehåller många olika aspekter. Jag ska nu prata om den delen av illusionen som hanterar människans utveckling i form av medvetandehöjning.

 

Ni människor sattes bakom en dimridå för tusentals år sedan. En dimridå för att släcka ner vissa delar av er, av era mänskliga tillgångar. Denna dimridå som gjorde att ni inte kunde se klart. Ni sjönk till de djupaste djupen av ert medvetande och har sedan dess arbetat för att lämna detta djup. I årtusenden har många av er kämpat medans många har valt att stanna i dimman av olika anledningar.

 

Ni som har valt att gå er egen väg har således fått göra ett enormt stort arbete med många uppoffringar som följd. En känsla av att sälja er själ när det i själva verket har varit tvärtom. Ni har nu kommit så långt att ni har fått huvudet över vattenytan men över jorden ligger fortfarande illusionens dimma tung.

 

Runt dig som har fått huvudet över vattenytan har dimman skingrats och skingras mer och mer, du kan se längre och längre. Ibland gör du upptäckter som är svåra att förstå och ta in. Sanningar som har dolts. Långt nere i djupet finns många själar kvar. En del av dessa kommer att drunkna. En del av dem tar sig mödosamt upp. Vet att du som har tagit dig över vattenytan nu får syre så att du kan vara den du i din sanna essens är och vet att när dagar av hopplöshet infinner sig beror på att du har sjunkit ner antingen för att ge någon annan konstgjord andning eller drunknat i dina egna tvivel. Ibland för att den verkliga verkligheten är för komplex och svår att ta in.

 

Så vet min vän att du gör ett fantastiskt arbete. Varje andetag du tar ovanför vattenytan är värdefull. Du hjälper bland annat de som inte själva kan ta sig dit. Du ger konstgjord andning som är allt annat är konstgjord, den är i synnerhet verklig. Vet att för varje gång du har varit under vattenytan så har illusionens dimma skingrats lite till. Och lite till.

 

Se ut över havet. Våga se horisonten långt där borta och vet att du kommer närmare och närmare din själs oändliga frihet.

 

Jag älskar dig så.

Jesus, Sananda.

20 Oct 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)