Kanaliserat budskap från Jesus januari 2021

Genom Camilla Nilsson. Lyssna gärna på budskapet på Youtube. Klicka här för att komma dit.

Mina kära vänner.

Jag ska prata om alltet, definitionen av alltet så gott det är möjligt med jordsliga ord ur ett jordsligt perspektiv.

Vi säger ofta att vi alla är en del av alltet och kanske är det så att du ser alltet som ett rum i skapelsens rymd. Kanske ser du alltet som att allt får plats i detta rum. Alltet är allt som någonsin varit och någonsin kommer. Alltet finns i allting. All materia, alla tankar, alla känslor. Det är alltet som gör att det inte finns någon separation ty separationen är en konstruktion för att skapa obalans.

Det innebär att när du låter dig bli ett med alltet så låter du dig bli hel i ditt varande. Separationen inom dig upphör. Du blir det som kallas yin och yang i balans. Ljus och mörker. Du blir centrerad i ditt varande. Du blir en självständig, klarseende och klarvetande individ ty i alltet finns alla svar.

När du befinner dig i detta tillstånd blir du således frikopplad de prövningar, utmaningar du kan uppleva komma från din omvärld. Då ser du vad det i själva verket handlar om. Du blir en objektiv betraktare. Så när du låter detta ske, hjälper du jordens balans att återinföras. Den balans som ni är många som längtar efter. En balans på er planet då era mänskliga egon är det samma för en förening med alltet behöver inte ett starkt ego som beskyddare.

En förening med alltet låter egot lägga stridsyxan åt sidan i trygg vetskap om att den inte längre behövs. Många av er har redan lagt stridsyxan åt sidan och många av er jobbar med just den delen. Det kan vara en tuff period i detta ert jordsliga liv eftersom det finns många människor runt omkring er som håller hårdare än någonsin i sina stridsyxor. Dessa yxor som man tror kan lösa de världsliga problem som ni människor har skapat och gett namnet pandemi.

Denna pandemi som liknas vid tredje världskrigets utbrott från ett högre perspektiv sett. Detta krig kan ni inte utkämpa med era stridsyxor. Detta krig behöver ni utkämpa i stor tillit och övertygelse om att detta blir gudomligt omhändertaget. Lägg energin på annat. Ni behöver inte bevis och åter bevis på vem som har rätt och vem som har fel i vaccinationsfrågan.

Stå i dit ljus, stå i din kraft, ett med alltet så sprider du detta till dina medmänniskor. Agera från ditt hjärta och låt egots stridsyxa bli liggande.

Jag älskar dig så.

Jesus, Sananda.

15 Jan 2021


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)