Kanaliserat budskap från Maria Magdalena 200219

Genom mig, Camilla Nilsson 200219

Jag är Maria Magdalena och jag ber dig att föreställa dig att jag ser på dig och känn den kärlek som strömmar från mina ögon och in genom dina. Känn så hur kärleken sprider sig inom dig. Känn hur du blir varm, hur ditt hjärta blir varmt, och hur det liksom pirrar i din kropp som om kroppen vaknar till liv efter en lång sömn. Känn så livet jag kommer med och känn hur hela du blir buren, en lätthet. Låt mina ord nu komma till ditt hjärta.

 

Jag ser dig som den vackra människa du är och påminner dig om att se på dina medmänniskor med kärlekens ögon. När du ser med kärlekens ögon, kommer samma sak att hända med den du ser på som nyss hände dig när jag såg på dig. Mänsklighetens frusna hjärtan som tinar liksom istapparna av vårens första, värmande solstrålar. Se vattnet på marken, vattnet som uppstår då frusna hjärtan tinar. Vattnet som sedan vår kära Moder Jord får glädje utav. Detta livgivande vatten som får både djur och växter att må bra. Detta livgivande vatten som hjälper hela er jord att frodas. Vet att din insats sprider sig likt ringar på vattnet.

 

Det du ger, sprider sig. Fler och fler människor vaknar. Vaknar för att leva. Vaknar för att vara och verka i kärlek. Vaknar för att se bortom maktens illusion. Makthavare som i tider har fråntagit människan sin fria vilja. Eller ska jag kanske uttrycka mig snarare att makthavarna har hållit kvar mänskligheten i de bojor som den själv satte sig i för tusentals år sedan.

 

Länge har arbetet pågått för att få människor att vakna. Lite i taget har människan fått pröva sig fram. Ta trevande steg mot frihet. Vi är många som stöttar denna frigörelse. Vi vet att tiden är inne. Tiden är mogen för att ni människor ska visa att ni kan stå på egna ben. Stå på frihetens ben. Liksom Bambi som stod på den hala isen, reser sig fler och fler upp. Står på ostadiga ben först. Gör sig redo att våga gå. Lämna isen och stå på stadig mark. Känn och vet att du är redo. Ta klivet och stå på dina stadiga ben. Stå i din frihets skrud.

 

Se på dina medmänniskor med kärlekens ögon så hjälper du dem att resa sig och göra sig beredda att stå på egna ben. Fria från makthavarnas kontroll. Fria från gammalt karma som hållit mänskligheten tillbaka i tusentals år. Stå på dina ben och se hur illusionens slöjor faller när sanningar avslöjas, kommer upp till ytan av den näring Moder Jord får när frusna hjärtan tinar. Se utan förfäran. Se med glädje på när nu avslöjandens tid är här. Jubla och gläds åt det nya klarseende som infinner sig. Gläds åt din frihet. Vårda den och låt den sprida sig likt ringar på vattnet på din vackra planet.

 

Jag älskar dig så.

Maria Magdalena

23 Feb 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)