Kanaliserat budskap från Plejaderna 190606

Budskap från Mira från Plejaderna kanaliserat av Camilla Nilsson 190606

 

Jag är Mira från Plejaderna.

Jag omsluter dig med vårt stjärnsystems upplyftande energi.

Jag samverkar lite extra med ett flertal individer på er jord. Jag är en del i nätverk som skapas bland er. Nätverk i vilka ni hjälper varandra att utvecklas och påminna varandra om vem ni i själva verket är. Jag sprider stjärnstoft över er. Stjärnstoft som får era ögon att öppnas. Ert medvetande att vidgas.

Min roll handlar inte bara om att väcka era minnen till liv, den handlar även om att hjälpa er att leva era liv i en större lätthet. Att möta era medmänniskor med en ny öppenhet och förståelse. Att också se er själva med nya ögon och även detta ur ett jordsligt perspektiv. När ni ser på er själva ur ett jordsligt perspektiv så ser ni med större lätthet de mönster i beteende och tankar ni kan ha hamnat i. Detta sker för att du som människa ska bli hel och för att du som människa ska kunna leva livet fullt ut utan jordsliga begränsningar. För detta räcker det inte att minnas i själen, det måste implementeras ner i den fysiska kroppen.

Kroppen minns mer än du tror. I kroppen finns minnen lagrade från tider så långt borta att du i ditt medvetande inte kan förstå detta. Minnen väcks till liv. En del gynnar din utveckling men en del håller din utveckling tillbaka.

Du kära människa undrar hur jag, från stjärnorna kan ha denna kunskap om hur det är att leva ett fysiskt liv. Delar av mig är inkarnerade på jorden i denna tid. Jag är en del av mänsklighetens ursprung ty jag var med och frösatte jorden. Mina frö som har spridits tidevarv efter tidevarv. Genom mina frön eller ska jag kanske kalla det delar av min själ så vet jag exakt hur det är att vara i en fysisk kropp. Jag uppenbarar mig för dig som en fysisk person för att du på jorden lättare ska kunna uppfatta mig. Så jag hoppas att du kan förstå, att jag förstår, att det är av yttersta vikt att manifestera livet i din fysiska kropp.

Använd din själs vida kunskap i din fysiska kropp för att göra livet på jorden lättare och mer flödande. Jag finns runt dig för att tjäna och hjälpa dig idag och alla andra dagar.

I ljus och kärlek.

8 Jun 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)